Rawatan Payudara di ARECA, Senawang

Sekiranya puan ingin membentuk dan menganjalkan payudara dengan lebih cepat, puan boleh mendapatkan rawatan payudara berprestij kami di ARECA Spa, Senawang. Kami menggunakan altan khas, machine dan kaedah-kaedah lain seperti scrub, firming padding, special intensive bust oil massage, PMirifica Bust Miracle massage, cupping, mask + special serum. Special Intensive Oil yang digunakan tidak didapati di mana-mana tempat di Malaysia dan kami berbangga ia adalah produk rawatan yang sangat mengkagumkan bagi mendapatkan kesan pembentukan & penganjalan yang efektif.

Ramai pelanggan yang telah mendapat kesan dengan hanya sekali rawatan. Ada pelanggan yang mengalami masalah payudara kecil serta sagging ketepi. Doktor mengatakan payudara beliau tidak boleh membesar lagi kerana beliau pernah mengalami ketumbuhan pada buah pinggang. Tetapi setelah puas mencuba, beliau menemui kami di internet dan terus mendapatkan rawatan payudara. Pertama kali rawatan, keadaan payudara yang ketepi telah berjaya dibentuk ke tempat asal dan anjal. Suami beliau terkejut kerana ia bercanggah dengan pendapat doktor. Suami beliau menyarankan supaya mendapatkan rawatan kali yang kedua dan Alhamdulillah payudara semakin anjal dan lurah payudara kelihatan sangat jelas. Secara keseluruhan kami berjaya menaikkan payudara beliau sebanyak 2.5 inch dengan 2 kali treatment sahaja.

Kami juga menggunakan teknik pelarasan hormon payudara yang tidak terdapat di tempat lain.  Pelarasan ini sgt penting bagi masalah payudara yang kecil.

Jika mendapatkan rawatan payudara di tempat kami, harga adalah:

Utk selaras horman dan ‘remove hormon blockage’:

Rawatan ini adalah penting bagi masalah terutamanya bagi masalah payudara yang kecil.  Ia akan di kombinasikan dengan rawatan ‘untuk membesarkan & memejalkan’.

RM 80 sekali rawatan (selama 30 minit sehingga 1 jam)

Utk membesar dan memejalkan:

RM 150 untuk sekali rawatan (selama 1 jam 45 minit)

Utk mengecil dan memejalkan:

RM 180 untuk sekali rawatan (selama 2 jam 30 minit)
Contoh result selepas treatment:

 

Lokasi kami:

View ARECA – Skin, Slimming, hair and breast solution. in a larger map

148 comments

  1. salam, admin sy nk berkawin pada bulan 3 tahun depan masalh sy sekarang breast sy jatuh kawan-kawan pun telah menegur nampak seperti sy sudah berkawin kerana breast jatuh..saya tak pasti sama ada ianya besar atau di sebabkan ianya jatuh menyebabkan beast nampak besar,,,, masalah ni menyebabkan saya menjadi kurang selesa kerana kerap mengalami gatal-gatal di brest dan melecet di bahagian bawah breast.. apa rawatan yang paling sesuai untuk masalah saya….kalau hendak naikan breast sahaja boleh ker kerana saya tak nak besarkan lagi,, berapa kali rawatan yang di perlukan untuk mendapatkan hasil yang terbaik untuk breast nampak bulat dan cantik,..kerana saya juga mengalami masalh untuk mencari baju yang sesuai kerana bresat besar.

    tq

  2. salam,

    admin minta maaf sy bertanya kenapa kalau tgk daripada komen dulu untuk kecilkan kos hanya rm130 sekarang rm 180…produk yang telah di beri penambah baikan ker…

    tq
    berkat

    • ya.. rawatan mengecilkan payudara sekarang mengambil masa lebih lama, dulu lebih kurang 1jam 45 minit tetapi sekarang mengambil masa lebih kurang 2 jam 30 minit. Produk semasa rawatan juga di tambah bagi menambah baik keberkesanannya. maka promosi harga telah naik kepada RM180 bagi mengecilkan payudara..

  3. salam admin…saya berumur 25 tahun.belom berkahwin.tetapi saya mempuyai masalah selulit di payudara.bolehkah dengan urutan menghilangkan selulit di payudara sy?sy ingin berkahwin tahun ini dpatkah masalh ini diatasi?

    • Biasanay bukan selulit..tetapi rekahan dipayudara. ya boleh di atasi, jika sekadar masalah tersebut dan tiada masalah size.. boleh gunakan stem cell, RM120. Jika treatment masalah rekahan di tempat kami, rm170.

  4. salam admin..
    saya mempunyai masalah payudara besar tapi disebabkan sy tengah berdiet tapi kurang bersenam,so bolehkah payudara sy tegang kembali n brp kli treatment yg perlu sy ambil dan berapa kos utk semuanya.
    sy nak tahu,spa awk dibuka pada hari apa,dr pukul brp hngga pukul brp?

    • Jika sekadar nak tegang dan payudara sememangnya besar, agak mudah. Mungkin 1 atau 2 kali treatment sahaja.
      Kalau sekali treatment pun boleh kemudian continue guna pmirifica bust miracle di rumah.
      Treatment di tempat kami berharga rm150. Buka dari hari Selasa hingga Ahad jam 10pagi – 7 mlm.

  5. salam. saya berumur 27 tahun sudah berkahwin tp masih belum dikurniakan zuriat.
    masalah saya payudara kiri lebih besar dari kanan. produk ape yg sesuai?
    saya berada di kl, ade tak tempat rawatan di area kl?

    • Tempat rawatan setakat ini hanya di Senawang. Bagi masalah payudara besar sebelah, kami amat menggalakkan datang membuat rawatan di tempat kami. Jika tidak mahu membuat rawatan pun, sangat elok juga datang supaya kami dapat meneliti sejauhmana perbezaan saiz kiri dan kanan dan mengajarkan cara urutan dan pemakaian produk yg efektif buat puan.

  6. hye admin…sy nk tnye…sy dlm proses mnyusukn ank…mslh sy adalah payudara kecil sblh smpaikn jelas kelihatan…sy malu dgn suami yg slalu mmpersendakn payudara sy…apakah rawatan yg sesuai utk sy??

    • Sabar dulu puan, sila dapatkan treatment di tempat saya apabila susu sudah kering/putus.

      • sye berumur 24 tahun, berat bdn 54kg, n tinggi 150cm..n akn bkahwin hjun thun ni..mslhnye breast sye seakan2 x pejal n cme pakai bra saiz 32..berapa kali ye treatment yg sye kena ikut utk dptln breast yg pejal?

        • Untuk saiz cik, payudara sepatutnya mudah untuk pejalkan. Saya galakkan datang, sekali rawatan pun memadai kemudian continue dengan kapsul mirifica plus (formula terbaru dan lebih efektif) dan PMirifica Bust Miracle. Tetapi memandangkan tarikh kahwin dah dekat dan sekiranya tidak dapat datang utk rawatan dalam masa terdekat, cik boleh terus beli kedua produk yang saya syorkan tersebut..

  7. Sy sd masalah payudara besar dn kndur,brt badan sy 50,tnggi sy 154…sy malu la ngan kawan2 yg asyik perli sy….saiz bra sy 36b,,,agk2 nya brape x rwatan yg sy prlukan untuk dpt saiz bra 32a.plez tlg saya..

  8. sy berumur 30 tahun belum berkahwin.tinggi 5’3″ berat 44kg.saiz 32E which is not ideal right? kalau nak dapatkan rawatan, kekerapan rawatan tu bergantung kepada saiz yg saya kehendaki atau ada ideal size yg akan ditetapkan utk saya? ada kesan sampingan tak kemudian hari?

    • kami suggest cik datang untuk kami analyse kerana berat agak ideal, tapi cup breast agak besar.. kadang-kala saiz bra berbeza saiznya, tidak mengikut standard jadi agak sukar kami hendak berikan pendapat di sini. jika buat rawatan, kami boleh suggest saiz ang ideal..juga cik boleh target saiz yang dikehendaki.. ini akan menentukan kekerapan rawatan.. atau boleh continue di rumah.

      • salam.. saya nak tanya.. ada ke produk yang boleh mengecilkan saiz payudara. sebab saiz payudara saya yg besar menyebabkan saya agak malu nak berhadapan dengan orang sekeliling, terutama sekali lelaki. boleh bantu saya dalam masalah ini? minta perhatian pihak puan, terima kasih..

        • utk kecilkan payudara, perlu mengambil rawatan di tempat kami.. kami juga sertakan beberapa produk bagi kegunaan di rumah. Produk ini tidak dijual secara online

  9. Salam…
    Saya mempnyai breast yg kecil dan flat walaupun berusia 23 tahun. Badan saya tidaklah terlalu kurus namun bhgn dada kelihatan flat. Boleh dikatakan breast pd lelaki yg berisi lebih kelihatan berbanding saya. Kadang-kadang saya mengalami masalah mencari bra yg sesuai . Jadi, apatah yang patut saya lakukan? Adakah saya perlu terus ke areca di senawang? Saya berada di serdang.

  10. Sis.. Sy umur 23.. Blm brkahwin.. Payudara sy agak besar n menyukarkan sy tuk bergerak bebas.. Amat malu kerana sy berkerja menggunakan uniform yg mengikut bentuk tubuh badan.. Sy nk kecilkan payudara sy.. Sy ingin mendapatkan rawatan dri produk ini.. N sy nk taw kos byarannye.. Kalo blh sy nk dtg selasa 2hb 7 ni..

  11. salam admin…sy berminat dgn rawatan mengecilkan payudara. setakat ini adakah semua rawatan mengecilkan ini berjaya atau sebaliknye

  12. saya menyusukan bayi selama 4 tahun..now dh berhenti.payudara saiz cup D…now terlalu kendur hungga ke pinggang.ingin bantuan segera..atau perlu pembedahan yg menakutkan saya.tolong!

  13. Salam . saya berumur 21 tahun berat badan 60kg dan tinggi 156cm. saiz bra saya ialah 34D. adakah breast saya terlalu besar dan perlu menjalani treatment untuk mengecilkan payudara?

  14. Hi, adakah ibu yang sedang menyusukan anak boleh mendapatkan rawatan di spa? Tq

  15. salam admin, saya mempunyai masalah payudara yang flat sebelah dan sebelah lagi berisi (tapi saiz yg tidak memuaskan juga) . saya akan berkahwin tak lama lagi. saya bercadang dan berminat nak buat rawatan di sana. tapi saya dari rawang tiada transport ke senawang. Malu nak minta tolong family dan rakan2. Adakah spa puan dekat dengan ktm? Kalau tak senang laa.

    • ya sangat dekat dengan komuter senawang. Boleh juga call kami bila dah sampai komuter senawang sekiranya memerlukan kami utk pick up

  16. saya mengalami masalah payudara besar dan kendur, saya ingin mendapatkan rawatan bagi menganjalkan semula payudara saya…jika saya membuat rawatan ini, berapa kali treatment yang saya perlu jalankan dan berapakah anggaran kos nya ??

    • untuk rawatan di tempat kami harganya ialah rm130 utk setiap kali rawatan. Kekerapan rawatan bergantung kepada keadaan payudara. Kami juga ada package utk 5 kali rawatan sebanyak RM585. Kebiasaannya pelanggan hanya mengambil package 5 kali rawatan sahaja dan memadai bagi mereka disamping mereka meneruskan dirumah. berapa kerap terpulang pada puan dan keadaan payudara. Setiap kali rawatan pasti ada perubahan.

  17. boleh tolong dtg ke sabah…sy nk dapatkn rawatan ne…sy btl2 prlukn rwtn ne…

  18. Saya mempunyai saiz payudara yang agak berlainan apa yang saya perlu buat? Adakah saya perlu membuat treatment di senawang?

    • Puan boleh datang terus (lebih digalakkan utk mendapat kesan segera) atau puan juga boleh amalkan dirumah, tetapi urutan mesti dilebihkan kepada payudara yang lebih kecil..

  19. hai..boleh ke prob saya diselesaikan dgn membuat rawatan kat spa puan..saya sedih coz breast saya semakin kecil selepas susukan baby..yang paling sedih..breast saya sebelah flat langsung..adakah masalah saya boleh diselesaikan???

  20. salam… nak tnya…

    1. sy brcdg untuk mengecilkan payudara saya.. adakah dgn sekali treatment sudah memadai??

    2. after buat treatment tu.. perlu lagi ke untuk ambil ape2 supliment tambahan.. jika ya..berapa kos nye?

    • 1) jika hendak kecilkan payudara, rawatan mungkin memerlukan 2 – 3 kali berdasarkan saiz. Biasanya pertama kali treatment kesan pengecilan dah kelihatan, terpulang pada customer samada hendak lebih kecilkan.
      2) lepas treatment, hanya perlu memakai intensive oil supaya payudara kekal tegang dan tak sagging. Biasanya payudara nampak besar kerana ia sagging.

  21. Sy berusia 27 thn,belum berkahwin.size breast hanya lah 32a.plan nk kawen ujung tahun.sy pernah mkn pm pills tp x menjadi.bole x sy dtg nk wat treatment kat sana?nk urut sendri pun x confident 😉

  22. salam, nk tanya kalau area kuala lumpur ada tak rawatan.?. Dan brapa lama masa treatment tu?

    • maaf kami belum ada pusat rawatan di luar senawang. Pusat rawatan hanya di Senawang..

      • salam,boleh besarkan payudara kew?payudara saya flet giler mcm lelaki jew.Lelaki gemok pn ade payudara..tp nipple besar plak..ade rawatan x?still RM130?berapa kali rawatan ye?mlm bukak x?

        • pusat rawatan kami buka hari selasa hingga ahad, jam 10 pagi – 7mlm.
          InsyaAllah boleh.. jik terlalu flat.. memang sgt perlu utk boost estrogen dengan mengambil kapsul.
          Kami ada kes sangat flat seperti lelaki, dan dia agak gigih orangnya. Dalam sebulan setengah, beliau buat 3 rawatan payudara di tempat kami dan mengambil 4 kapsul sehari disamping buat urutan bersama pmirifica bust miracle di rumah.
          Alhamdulillah.. payudara tidak lagi leper.. Pelbagai kes mereka yg flat, pokok pangkalnya kena rajin dan berani serta konsisten:)

  23. saya brumur 20 thun. sye masih belum bkahwin. tp payudara saya besar . samapai saya malu nk bhadapan dengan org lain terutama lelaki. kalau buat treatmnt tuh bole bantu mengecilkan? bpe lme mse di ambil??

  24. Pn,sy berusia 34 thn dan masih menyusukan anak.selepas menjalani treatment ini,masih bolehkah meneruskan menyusukan anak?lagi satu,spa ini boleh buat urutan badan sekali ke?sebab saya mengalami sakit2 belakang badan.

    • ya, lepas buat treatment boleh menyusukan anak. tapi baik juga menggunakan pmbust berterusan walaupun menyusu.. supaya payudara yg dh tegang tidak terus kendur mendadak..
      Kami tidak membuat urutan badan…

  25. Salam, saya berumur 28tahun dan memang mempunyai payudara yang besar dan sesuai dengan saiz badan sejak dari zaman persekolahan.. Apabila berkahwin dan mempunyai dua org anak, payudara saya bertambah besar dan saya mengalami kesukaran bernafas. Brp kali rawatan yg perlu saya buat dan tempoh jarak membuat rawatan tu adakah seminggu sekali or sebulan sekali or mcm mana? Saya mmg selalu menghadapi masalah mencari baju sbb selalu ketat di bahagian dada..membuatkan saya rasa rendah diri.

  26. Saya mempunyai masalah payudara yg besar,kendur dan lembik selepas bersalin. Apakah rawatan yg paling sesuai/terbaik untuk pemasalahan saya. Kalau boleh saya nak kecilkan saiz payudara saya tu. Tq.

  27. Salam..sejak berhenti menyusu anak yg ke2 saya dapati payudara saya semakin kendur..& saya sangat kurang berkeyakinan bila bersama suami..rasa xnk bersama pon ade..sbb malu!!
    padahal umur saya masih muda lagi..
    Agak2 treatment nie membantu x? TQ 🙂

    • ini perkara biasa utk wanita yg menyusukan.. ya gunakan pmirifica bust miracle.. jika nak cepat dapat kesan, buat treatment di tempat kami..

  28. kos rawatan untk mengecilkan payudara pun rm150 ke?

  29. Cl x dpt,lw g trs lh ke?

  30. assalammualaikum..sy berusia 28thn..telah berkahwin & dikurniakan 2 pu3..masalhnye breast sy kendur selepas berhenti breastfeed..saiz bra 32A dr remaja hingga sekarang..itu pun xfit sgt..sy jenis penakut nk ambil ape2 supplement…setahu sy sel kanser payudara akn bertambah selari dgn penghasilan estrogen..adakah produk ini boleh meningkatkn risiko terjadinya breast kanser..sekian.

    • Ya, jika excessive estrogen boleh mengakibatkan breast kanser. Tanda-tanda excessive estrogen ialah badan naik, banyak water retention, mudah marah, period yang tak teratur, missed period, kulit kering, vagina kering, memori tidak baik etc. Jika ada tanda2 ini, boleh check estrogen level di klinik.
      Pueraria mirifca ini adalah sejenis phytoestrogen, menyerupai body estrogen dan sangat selamat. Ia mengandungi tectorigenin dan spinasterol yang membantu menghindari kanser payudara. Tectorigenin ini juga berupaya memberhentikan percambahan/pecahan sel kanser. Sebab itu, Thailand (negara asal pueraria mirifica) mempunyai jumlah pesakit kanser payudara paling sedikit di dunia, kerana mereka mengamalkan pueraria mirifica ia berabad lamanya. Pueraria mirifca ini juga digunakan untuk treat alcoholism, diabetes, fever, cold atau flu, simptom monopause dan sakit tengkuk..etc

      Ada satu study yg agak menarik, “Experimental and Molecular Medicine” dikeluarkan pada thn 2005, mendapati pueraria mirifica ini mampu ‘suppresses’ growth of breast, ovarian and cervical cancer cells. Kajian mendapati, ia mengandungi spinasterol, kompound yg bertanggungjawab utk pencegahan ini. Satu lagi kajin “Maturitas” pada 2007 terhadap haiwan pula mendapati haiwan yang diberi makan pueraria mirifca mempunyai sel cancer yang kurang aktif berbanding haiwan yang tidak diberikan pueraria mirifica. Maka jangan risau tentang kanser payudara.. pueraria mirifica sebenarnya mencegah dan bukan menyebabkan kanser..

  31. puan..sy mmg memiliki saiz payudara sejak blum bkahwin lg..ttp selepas melahirkan anak, saya dapati payudara sy btambah kecil/flat.. skrg sy mmpunyai 3 org anak.. sy nk mintak saranan dari puan..boleh ke kalo saya ambik produk puan nie sekali dgn mkn kapsul aiterol puraeria mirifica? ada side effect x? sbb within next month, sy start guna implanon.. tq

    • boleh jika nak guna pbm beserta kapsul (walaupun saya lebih mengesyorkan pbm sahaja dan jika lebih sebulan tiada effect baru amalkan kapsul, ini lebih jimat). Implanon tiada masalah.. pernah diterangkan sebelum ini.

  32. jika saya brminat nak kesana, perlu buat appintment dulu ke? pukul berapa buka dah tutup?

    • Elok buat appointmnt. Kami buka Selasa hingga Ahad, jam 10 pg hingga 7 mlm

      • Bila nak bukak cawangan rawatan di Sarawak? Saya sarankan bukak di The Summer Mall, Kota Samarahan sebuah pasaraya yang pertama di Kota samarahan. Bakal beroperasi tak lama lagi. WOW ! Sure grand untuk barang baik camni. Kalau jadi bukak dekat The Summer Mall, call saya 016-8778517. I want my wife to be your 1st cusomer.

  33. Saya berminat untuk buat treatment, tetapi saya berada diKedah… Ada cawangan tak???Kalau beli product aje macam tak confident sebab tak berdisiplin….

    • Treament setakat ini di Senawang..
      Jika tak berdisiplin..emm mmg agak susah. Sebenarnya 2 bulan pertama ini kuatkan disiplin. Within 2 months, biasanya payudara dah anjal, selepas dari itu boleh kurangkan penggunaannya..

  34. salam..dekat pulau pinang ada tak utk buat rawatan?

  35. puan,adakah pusat rawatan tu dekat KTM,atau public transport yg lain?

    • Komuter ada di senawang, tetapi jika berjalan dari situ ke kedai kami, masih jauh.. 5 – 10 minit naik kereta dari kedai ke komuter

  36. pn. saya teringin nk buat treatment di senawang….boleh bg no tel? dan alamat sekali….boleh jelaskan berapa bayarannya…

  37. Nak dapatkan rawatan kat spa kena buat temujanji dulu ke? Berapa lama masa yang diperlukan sehingga selesai rawatan?

    Tq.

  38. As Salam Admin,

    Saya mempunyai payudara yang agak besar berbanding dengan saiz badan.Semasa mengandung payudara saya membesar 3 kali ganda dari asal. Saya baru sebulan melahirkan cahaya mata saya yang permata dan bayi saya menyusu badan. Apa yang merungsingkan saya adalah saya mengalami sakit belakang apabila susu badan membengkak dan juga tidak selesa. Tambahan lagi, dengan saiz payudara yang terlalu besar menyukarkan saya untuk mendapatkan ‘nursing’ bra kerana tiada size. Boleh ke saya buat treatment mengecilkan payudara selepas berpantang sedangkan bayi saya masih lagi menyusu badan? Payudara yang besar dan membengkak membuatkan saya rasa malu dan sangat tidak selesa untuk bergerak.

    • Sebaiknya rawatan dilakukan sekurang-kurangnya selepas bayi berumur 3 ke 4 bulan. Sememangnya setiap wanita yang baru mula menyusukan anak akan mengalami masalah sakit belakang dan payudara membesar sedemikian rupa. Bersabarlah untuk kesihatan dan keperluan bayi anda. Sekiranya berasa sakit belakang sebaiknya cuba betulkan kedudukan postur badan ketika anda sedang menyusukan anak. Elakkan membongkok atau mengampu belakang bayi anda tanpa meletakkan bantal. Susukanlah bayi anda sekerap yang mungkin, insyaallah payudara akan sedikit mengecil dan anda akan mula berasa lega. Ini adalah berdasarkan pengalaman yang saya alami sendiri.

  39. alaaa bukakla kat putrajaya..mst ramai yg nk pergi wat rawatan tmasuk saya huhuhu

  40. Saya nak membuat treatment dan ambil package 5 kali. Adakah saya perlu datang setiap kali atau sebulan sekali? Nak beli product dan buat sendiri saya tak yakin lagi.. payudara saya tak anjal dan kendur 🙁 setiap kali berat badan saya susut payudara saya kendur..

    • Kami tidak berapa menggalakkan customer untuk mengambil package sekiranya permasalahan hanya berkaitan dengan kekenduran. Kerana ramai yang hanya buat 1 – 3 kali sahaja untuk mendapatkan result bagi masalah kekenduran. Puan boleh datang seminggu sekali sehingga berpuashati. Ada baiknya puan datang dulu dan biar kami teliti permasalahan puan. tq

    • Sebaiknya anda datang setiap minggu sekiranya anda ingin ambil package tersebut. Insyaallah kami akan membantu anda untuk mengembalikan bentuk payudara asal. Sememangnya setiap mereka yang mengalami penurunan berat badan akan berkurang juga saiz cup payudaranya. Anda juga disarankan mengambil kalsium tambahan, produk tenusu dan soya sepanjang proses rawatan ya.

  41. Salam admin..sy harap one day u buka cawangan Areca Spa kat sarawak pulak..in Miri, Sarawak..

  42. salam……saya mempunyai masalah payudara yang besar tapi kendur….walaupun payudara saya besar tapi nipple dia kecik sgt….melalui treatment kat tempat sis boleh ke membesarkan nipple???kalau rawatan yang untuk 5 kali tue…kalau nak buat tiap2 hari bleh ke???bkn apa saya ingat hujung bln 11 nie saya nak pergi tempat kakak saya kat port dickson……

    • Jika payudara besar tapi kendur, senang diselesaikan. Nipple juga boleh dibesarkan dgn treatment. Memang ada package 5 kali tapi kami tidak syorkan kerana kebiasaannya (seperti payudara puan), dalam 1 – 3 treatment, payudara dah ok. Nak buat tiap hari pun boleh.

  43. Sya bumur 28thn Dan mpunyai 2 org anak..sya mpunyai mslh payudara yg kendur Dan jatuh selepas bersalin..sdh byk produk sya Cuba namun tdk mnampakkn hasilnya..bole ka pmirifica bust myelesaikn mslh sya ini..

  44. Assalamualaikum kak,
    Saya berumur 24 thn n InsyaAllah bulan 11 tahun ni sy akan melangsungkan perkahwinan, sy juga mempunyai masalah payudara yg kecil, sekiranya sy menggunakan Pmirifica burst miracle skg..boleh x sy dptkan hasilnya sebelum najlis sy? terima kasih..

  45. saya cukup berminat dengan produk tersebut, dah lama saya cari sebab suami selalu komen ….dah tak anjal seprti dulu….

    • Cuba produk ini puan.. suami akan terpesona. Jika nak lebih cepat, suruh suami bawa puan mendapatkan rawatan di sini, beliau juga boleh terus melihat perubahan selepas rawatan. Ramai suami yang membawa isterinya ke tempat kami..:)

  46. Salam Admin

    Saya berminat nak buat treatment tapi dalam bulan puasa ni boleh ke treatment dibuat? berapa lama masa untuk membolehkan kita lihat perubahannya?

    • Boleh, tiada masalah. Perubahan bergantung kepada keadaan payudara. Setakat ini, jika sekadar kendur, sekali treatment pun dah nampak kesannya. Jika sagging yang teruk, 3 kali treatment. Jika leper dan flat, 5 kali tetapi lepas second treatment sudah nampak kenaikan payudara.

  47. Hai, i nak tau kalau i buat rawatan di Areca Spa adakah perlu untuk i membeli produk Pmirifica Bust Miracle utk kegunaan di rumah pula , atau rawatan di Spa semata2 sudah mencukupi?

    Tq

    • Ia mengikut keadaan payudara. Ada customer yg tidak membeli produk tetapi sanggup datang beberapa kali buat treatment kerana tak sabar menunggu atau tak confident nak urut sendiri. Jika ingin lebih cepat pejal dan lebih confident atau utk lebih faham cara memakai PMirifica bust miracle, adalah dialu-alukan utk dtg buat treatment. Kami juga menggunakan 100% PMIrifica bust miracle ketika treatment disamping beberapa kaedah urutan yang berlainan dan mesin. Kami juga syorkan puan menggunakan pmirifica bust miracle sebagai maintainance harian (tak kerap pun takpe) walaupun telah buat treatment.
      Sebenarnya faktor penjagaan diri dan pemakanan harian serta peningkatan umur mempengaruhi jumlah estrogen pada payudara menyebabkan ia boleh kendur. Memakai PMirifica Bust Miracle mengekang perkara ini dari berlaku dan ia sebagai pemangkin utk badan menghasilkan estrogen dipayudara.

  48. To formed an attractive breast

  49. Saya teringin nak membuat treatment kat sana.Boleh tak bagi alamat lengkap kat Senawang tu. Manalah tau kalau free sy boleh dtg sana bila2 masa. Kalau nak buat treatment kena buat temujanji dulu ke? Terima kasih

    • Elok buat temujanji jika anda berada jauh dari kami. Rata2 pelanggan yg jauh, kami syorkan demikian.
      Alamat: ARECA, 133-1 Jln Komersil Senawang 1, Tmn komersil Senawang, 70450 Senawang. Tel: 0129724938

  50. salam admin
    bagaimana permulaan untuk saya mencuba terapi ini. kerana saya berminat untuk memantap/membesarkan payudara saya dengan izin suami.
    saya berumur 31 thn.tinggal/kerja di Genting Highlands.tubuh saya tidak berisi sangat(52kg).sederhana tinggi.
    saya & suami tidak biasa dengan kawasan senawang.
    adkah harga di tawarkan termasuk semua ubat/bahan serta service charge ? tiada bayaran tambahan.
    minta bantuan admin.

    • Boleh, tiada masalah. Yang penting utk 2 minggu pertama, jgn terlalu berhati2 menggunakan bust miracle, ikut sahaja sukatan yang betul dan urutan 2 kali sehari mengikut kaedah yang diberikan. Selepas mendapat keanjalan yang dikehendaki, puan boleh kurangkan penggunaannya kepada sekali sehari atau sekali setiap dua hari..
      HArga ialah RM150, tiada charge poslaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm