Rawatan Payudara di ARECA, Senawang

Sekiranya puan ingin membentuk dan menganjalkan payudara dengan lebih cepat, puan boleh mendapatkan rawatan payudara berprestij kami di ARECA Spa, Senawang. Kami menggunakan altan khas, machine dan kaedah-kaedah lain seperti scrub, firming padding, special intensive bust oil massage, PMirifica Bust Miracle massage, cupping, mask + special serum. Special Intensive Oil yang digunakan tidak didapati di mana-mana tempat di Malaysia dan kami berbangga ia adalah produk rawatan yang sangat mengkagumkan bagi mendapatkan kesan pembentukan & penganjalan yang efektif.

Ramai pelanggan yang telah mendapat kesan dengan hanya sekali rawatan. Ada pelanggan yang mengalami masalah payudara kecil serta sagging ketepi. Doktor mengatakan payudara beliau tidak boleh membesar lagi kerana beliau pernah mengalami ketumbuhan pada buah pinggang. Tetapi setelah puas mencuba, beliau menemui kami di internet dan terus mendapatkan rawatan payudara. Pertama kali rawatan, keadaan payudara yang ketepi telah berjaya dibentuk ke tempat asal dan anjal. Suami beliau terkejut kerana ia bercanggah dengan pendapat doktor. Suami beliau menyarankan supaya mendapatkan rawatan kali yang kedua dan Alhamdulillah payudara semakin anjal dan lurah payudara kelihatan sangat jelas. Secara keseluruhan kami berjaya menaikkan payudara beliau sebanyak 2.5 inch dengan 2 kali treatment sahaja.

Kami juga menggunakan teknik pelarasan hormon payudara yang tidak terdapat di tempat lain.  Pelarasan ini sgt penting bagi masalah payudara yang kecil.

Jika mendapatkan rawatan payudara di tempat kami, harga adalah:

Utk selaras horman dan ‘remove hormon blockage’:

Rawatan ini adalah penting bagi masalah terutamanya bagi masalah payudara yang kecil. ¬†Ia akan di kombinasikan dengan rawatan ‘untuk membesarkan & memejalkan’.

RM 80 sekali rawatan (selama 30 minit sehingga 1 jam)

Utk membesar dan memejalkan:

RM 150 untuk sekali rawatan (selama 1 jam 45 minit)

Utk mengecil dan memejalkan:

RM 180 untuk sekali rawatan (selama 2 jam 30 minit)
Contoh result selepas treatment:

 

Lokasi kami:

View ARECA – Skin, Slimming, hair and breast solution. in a larger map

148 comments

  1. Masih beroperasi ke???

  2. Nak dtg kene buat appment dulu ke?

  3. As salam dan salam sejahtera..
    Sy ada masalah payudara yg besar dan lembik.. sy blm bkahwin. disebabkan itu sy kelihatan spt sudah beranak pinak. Sy juga tidak selesa kerana apabila pkai bra ada tinggalkn bekas di bahu akibat breast tlalu berat. Blh tak kalau sy nk buat treatment mengecilkan payudara?

  4. Salam.. sy nak bertanya,hari sabtu beroperasi tak?

  5. saya berumur 60th bolih ke kalau saya nakk buat rawatan mengecilkan buah dada…

  6. macam mana kalau hasilnya x memuaskan?sya nak mengecilkan buah dada dan bagaimana jika selepas 5 kali rawatan itu,breast sya x kecil sperti yg sya nak?adakah ada rawatan susulan or sya tetap kena bayar sebnyak itu jgk?mohon pencerahan.

    • Boleh cuba dulu untuk sekali rawatan bagi melihat kesannya. Kebanyakkan pelanggan akan terus ambil pakej untuk mengecilkan setelah berpuas hati dengan kesan rawatan pertama.

  7. Umur saya 39, saiz payudara besar sangat, pakai baju nampak lagi kiri kanan, payudara saya, ada harapan nak rawat di sini, adakah pembedahan di lakukan

  8. Salam…saya nak tanya,ibu menyusu boleh menjalani rawatan mengecilkan payudara tak?

  9. As salam dan salam sejahtera..
    Sy ada masalah payudara yg sgt besar dan lembik.. sy blm bkahwin. disebabkan itu sy kelihatan spt sudah beranak pinak. Sy juga tidak selesa kerana apabila pkai bra ada tinggalkn bekas di bahu akibat breast tlalu berat. Blh tak kalau sy nk buat treatment mengecilkan payudara?

  10. Salam..sy mengalami mslh payudara yg lembik, kecil,tak tegang,leper, kecut selepas berhenti mengambil pil perancang sejak 3 tahun lepas. Sy ade brtanya pd dctor dan kemungkinan ia adalh kesan pil hormon trsebut. Baru2 ini sy telh kembali mnjadi isteri setelah hampir 2 tahun menjanda. Suami kerap merungut tentang payudara sy. Sy malu dan tertekan sgt dengan situasi ini. Hrp pihak puan bole membantu. Terima kasih

    • ya..ada juga customer kami yang mempunyai masalah demikian setelah berhenti ambil pil perancang. Saya rasa saya ada sertakan testimoni beliau dlm facebook.
      Tapi jgn risau, ia boleh dipulihkan kembali. Jika puan ingin kesan yang cepat, boleh datang buat treatment terus di tempat kami. Jika puan berada jauh dari tempat kami, boleh juga amalkan di rumah set pmirifica bust miracle dan kaspul mirifica plus.

      Ramai juga customer kami dihantar oleh suami mereka untuk mendapatkan rawatan di tempat kami:) Adakalanya datang dari tempat yg jauh..

  11. payudara sya kecil sejak zaman bujang dulu. sekarang sy dh 3 org anak. agaknya dpt x rawatan ni membantu sy?

  12. sy sudah berkahwin dan pernah keguguran . sebelum berkahwin payudara sy agak kecil . selepas berkawin dan keguguran , payudara sy makin mengecil . sy agak down skrg dan malu dgn husband sy . boleh sy dtg buat treatment tak ? tq

  13. puan harap bantu sy.sy da berkahwin dan ade 2 org ank.mslh sy ,payudara sy kendur lepas pam susu n susukan baby..dah x pejal..cane nk wat.ade sagging sket…tolongla nk tawan hati suami blk..slalu hilang keyakinanbila bersama.bantulah sy..

    • Jika payudara sekadar sagging sikit, jangan risau, mudah utk bentuk dan pejalkan kembali.
      Sila amalkan set pmirifica bust miracle beserrta kaspul mirifica plus. Sila lihat cara urutan dalam page ini. tq

  14. assalamualaikum..cik, maaf sy nk brtnye klu sy nk buat rwtn payudara di senawang, perlu ada an appointment ke? ble hari n masa yg ditentukan? thanks..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm