Anggun Munch

Membesar & Menganjalkan Payudara dengan Anggun Munch

 anggun munch2Anda akan dapat merasai perubahan dan pembesaran payudara anda dalam masa 14 hari ..

Anggun Munch mengandungi Pueraria Mirifica, Susu Kambing dan Vitamin C.  Pueraria Mirifica sangat baik bagi meningkatkan estrogen juga membasmi toksin yang menyebabkan terencatnya penghasilan estrogen.  Ia menstabilkan hormon wanita dan mengurangkan kolesterol.  Ia juga adalah paling effektif sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.  Susu kambing pula sangat diperlukan bagi penjanaan tissue di payudara dan melembut serta mencantikkan kulit.  Formulasi Anggun Munch ini sangat lengkap untuk keperluan payudara serta diri wanita.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan  memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Selepas menggunakan tablet Anggun Munch, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan Anggun Munch ini.  Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.

Amaran : Anggun Munch tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun, wanita mengandung atau yang disahkan mempunyai tumor.

Antara Khasiatnya ialah :

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Melambatkan proses penuaan.
4. Membantu membaiki struktur badan.
5. Mengetatkan vagina.
6. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
7. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkan pertumbuhan rambut
9. Menambah tenaga dan kecergasan

HARGA : RM 90

 

33 comments

  1. assalamualaikum puan.. sy nak tanya kalau saya makan kapsul utk memejalkan payudara ini.. ade effect pada punggung tak… sbb ade satu produk yang saya makan ni punggung yang naik mendadak so saya stop sbb punggung saya dah ok.. saya cuma nak menegang dan memejalkan payudara sahaja.

  2. Breast sy sgt kecik dan leper. Berbadan kurus mungkin penyebab breast sy kecik, so, sy nk tau produk ini membantu tak dr segi menaikkan berat badan d samping utk up saiz breast.

    • Ya betul, sebenarnya berat seseorang itu juga mempengaruhi saiz breast. Cuma, terdapat juga customer kami yang berbadan kecil tetapi berjaya membesarkan breast. Boleh lihat facebook kami http://www.facebook.com/ArecaSpa , di situ ada testimoni customer yg berbadan kecil berjaya menaikkan breast dari sgt flat kepada kenaikan 2 inch selepas menjalani 4 kali treatment di tempat kami. Jika tak dapat buat treatment, boleh juga menggunakan produk sahaja di rumah..cuma ia sedikit lambat. Yg terlalu flat, kami sgt galakkan utk datang buat treatment, sekali pun sudah memadai untuk jump start.
      Kapsul kami tidak menjamin kenaikan berat badan, tetapi ia akan menyelaras hormon dan metabolisme.

  3. salam. sy nk tny. kapsul ni boley x utk pp yg brumur 21? n boley sy twu skit pbezaan kpsul ni dgn ainterol pueraria mirifica. sbb tgok kndungn mcm sma. n ad yg hrga bbza. tq

    • 21 thn boleh guna kapsul. Beza ainterol & mirifica plus, mirifica plus formulationnya lebih lengkap kerana selain ada pueraria mirifica, ia juga ada collagen yang membantu penganjalan dan alfalfa utk detox. Dulu kami syorkan dan jual ainterol kepada pelanggan. Tetapi kini, kami hanya menjual kapsul mirifica plus sebab hasilnya lebih baik, menyeluruh dan cepat. Mirifica plus harganya RM130.

  4. Adakah kapsul ni menambahkan berat badan?untuk pengetahuan puan,saya mempunyai berat badan 49 kg dan tinggi 156cm.saya memakai bra saiz 34a.
    1) berapakah saiz payudara yang sesuai dengan saya?
    2) adakah kapsul ini membantu membesarkan payudara dan tanpa menambahkan berat badan saya. sebab suami saya tidak mahu badan saya bertambah..cuma mahukan payudara sahaja besar dan anjal.
    3)adakah kesan jika saya berhenti kapsul ini berat akan naik dan payudara kembali kendur

    • 1) at least B cup utk kelihatan menawan
      2) Tidak menambahkan berat malah kapsul ini membetulkan horman wanita
      3) bila kita berumur, secara semula jadi payudar akan kendur jika kita tidak urut atau amalkan pemakanan tambahan. Maka, wemua wanita memang memerlukan pemakanan tambahan untuk menjaga payudara atau membuat urutan. Berat tidak naik sebab tinggalkan kapsul. Cuma, semakin tua, metabolisme berkurangan, badan memang mudah naik jika tidak exercise/dijaga.

  5. salam kak,,, sebtol tahan berapa bulan?

  6. 1) Kenapa umur bawah 20 tahun tak bileh amik kapsul ni ek? Ada bagi kesan apa2 ke pada tempoh period?

    2) ada mknn@minuman yg digalakkkan utk amik bersama dgn kapsul ni tak? Kalau ada, kenapa ya dari segi saintifik?

    3) kenapa tak boleh amik lebih dari 2 biji dalam sehari? Kalau amek lebih, ada bagi kesan negatif pada hormon ek?

    • 1) Mengikut kajian saintifik, bawah 20 thn breast masih dalam proses developing dan horman semulajadi dalam badan sepatutnya sedang berperanan dgn baik serta tidak perlu diganggu. Period tak perlu ambik kapsul. Adakalanya pengambilan kapsul ini mengganggu kitaran period pada masa awal pengambilan…, kemudian akan kembali ok.
      2) Ya.. kebanyakkan jurnal menggalakkan mengambil kalsium ketika mengamalkan pueraria miriifca, paling tidak amalkan minum banyak susu.., ini membantu mempercepatkan penyerapan pueraria mirifica
      3) Pueraria mirifica jika diambil banyak boleh mengganggu period dan berlebihan hormon estrogen. 2 – 3 kapsul per day sudah memadai bagi kapsul kami…

  7. sy mahu membeli kapsul pmirifica dan set pmirifica bust miracle.. berapa jumlah pembayaran yg perlu dibuat? Adakah ia selamat dan ada kelulusan KKM?

    • PMirifica bust miracle berdaftar dengan KKM, no pendaftaran disertakan dalam web ini. Kapsul bukan produk kami tetapi di import dari luar negeri dan 100% dari tumbuhan, tiada sedikitpun chemical. Boleh juga amalkan kapsul pueraria mirifica dari brand lain.

  8. Hi Admin,

    Sy Liana, 29thn. sy baru melahirkan anak yg pertama.. skrg dah almost 4mths la. masalah sy payudara sy menjadi kendur dah lembik. skrg baby tidak b/feed. kalau sy cuma nk memejalkan payudara. tp sy sudah puas hati dgn saiz payudara sy. product ape ye admin bole suggest. sy juga ingin besarkan sedikit punggung sy.. sbb punggung sy leper.

    • jika tidak lagi breastfeed.. boleh gunakan prmirifica bust miracle. utk punggung yang leper, juga boleh disapukan produk yg sama…

      • ade side effects tak kalau pakai cream ni? just to confirm. set tu ade sediakan manual utk urutan yg berkesan tak? Kalu sy nk order mcmana, boleh guna maybank2u?

  9. Saya dari Penang dan berusia 38 tahun Mempunyai 4 orang anak. Saya mempunyai masalah payudara yang kendur Dan vagina yang longar.. Saya telah mencuba pelbagai product tapi tiada kesan. Saya amat berharap dapat mendapat bimbingan Dan cara untuk mangatasi masalah saya

    • ya puan, untuk kendur yang biasa, sila gunakan set pmirifica bust miracle utk pejalkan breast kembali. sekiranya payudara terlalu sagging contohnya, hingga hanmpir ke pinggang, perlu buat treatment di tempat kami terlebih dahulu kerana ia kan memakan masa utk naikkan kembali. Utk vagina, gunakan pmirifica feminine serum, it will do wonders.

  10. jika saya membeli produk ini daripada pengedar di Ipoh,adakah harganya sama iaitu RM200 bg twin pack

    • Ya, harganya dalah sama bagi seluruh kawasan semenanjung Malaysia. Untuk makluman stok Promosi kami hanya tinggal 4 sahaja lagi. Sila hubungi agen terdekat untuk mendapatkannya atau beli online. TQ

  11. apakah kesannya jika kita berhenti dari mengambil produk2 tersebut ? Adakah payudara akan kembali ke bentuk asal ?

    • Berkemungkinan bentuk akan kembali ke asal sekiranya berhenti mengambil produk ini secara mendadak. Namun demikian sel kulit setaip wanita itu memerlukan sapuan luaran agar kulit sentiasa remaja dan tidak mudak kendur dimamah usia yang semakin meningkat terutamanya bagi mereka yang telah menginjak usia ke 30 tahun keatas. Peringkat usia begini sangat memerlukan penjagaan rapi untuk kulit payudara kerana payudara adalah kawasan yang paling lembut struktur kulitnya. Dengan urutan lembut yang konsisten disertai PMirifica Bust Miracle, payudara akan kekal gebu, pejal dan bulat terletak cantik. Inilah yang diidamkan oleh setiap wanita untuk mengikat hati suami. Tq

  12. kalau di singapura bagaiman ye…saya boleh hantar wang melalui maybank..? serta bagaimana pula dengan tracking code

    • Boleh buat pembayaran melalui Maybank juga Western Union. Sekiranya ingin membayar menerusi Western Union sila hubungi kami. Tetapi yang terbaik adalah membuat pembayaran menerusi kredit Card PayPal. Penghantaran ke Singapura adalah melalui POS Laju sama ada EMS untuk penghantaran laju(2-4 haribergantung kepada Kastam) atau penghantaran biasa(1-2 minggu bergantung kepada kastam). Kami akan sms kepada anda Tracking kod bagi setiap penghantaran yang telah dibuat. TQ

  13. Adakah pil ini boleh diambil bagi mereka yang menyusukan anak dan mengandung?

    • Pil ini tidak sesuai diambil oleh ibu yang mengandung dan yang sedang menyusukan anak. Walaubagaimanapun, kami ada produk sapuan luaran yang dapat mengekalkan kecantikan struktur kulit payudara disamping menganjalkannya bagi mengelakkan “sagging breast”. Kandungan yang terdapat dalam produk sapuan ini(PMirifica Bust Miracle) sangat membantu untuk menyuburkan pertumbuhan sel kulit sekitar payudara yang cantik. Secara tidak langsung payudara tidak akan jatuh melurut seperti yang biasa dialami oleh ibu-ibu yang lain. TQ

  14. Saya ingin tahu berapa banyakkah kapsul dalam satu botol. Dan berapa lamakah satu botol itu boleh digunakan.? Berapa lamakah krim tersebut boleh digunakan?

    • Dalam sebotol mengandungi 100 biji kapsul dan boleh digunakan untuk 50 hari. Begitu juga dengan set krim yang boleh digunakan untuk tempoh 550 hari juga. TQ

  15. Saya ingin membeli product ini untuk isteri saya, Apakah boleh digunakan sekiranya isteri saya ada mengamalkan pemakanan DR.DIET @Alken bersama dengan product puan,saya bimbang akan ada kesan sampingan pada kesihatan? sekiranya diamalkan serentak t.kasih

    • Produk ini adalah selamat dan boleh diambil bersama produk pemakanan kesihatan yang lain. Tidak ada sebarang kesan buruk selagi mengamalkan dos yang dicadangkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm