Membantu Mencapai Klimak dan Mengetatkan Keintiman

PMirifica Feminine Serum adalah khusus untuk memudahkan wanita mencapai klimak dengan perasaan yang sangat baik ketika bersama suami (mengaktifkan deria seksual wanita). Ia juga menganjalkan semula dinding alat sulit wanita disamping memberikan kesan kelembapan, melembutkan dan meredakan vagina. Ia mengandungi pelbagai bahan yang sangat berkesan seperti Pueraria Mirifica, Aloe Vera dan Kigelia Africana.
Pueraria Mirifica adalah herba dari Thailand yang sangat dikenali kerana mampu mengecutkan vagina serta membesarkan payudara. Ramuan ini disokong oleh aloe vera yang memberikan keredaan dan kelembapan semulajadi serta sangat sesuai dengan keadaan vagina wanita. Kigelia adalah buah yang berasal dari Africa, digunakan secara tradisional sebagai penyembuh keregsaan dan anti-bakteria. Juga digunakan sebagai ubat di Africa untuk penyakit intimasi kronik seperti syphilis.

Apabila seorang wanita telah berkahwin atau meningkat usia, kekenyalan dibahagian alatsulit akan mula menurun disebabkan kurangnya estrogen dan collagen di dalam tubuh. Pengambilan estrogen dan juga collagen secara terus juga tidak dapat membantu sepenuhnya kerana ia akan lebih digunakan oleh badan untuk keperluan anggota tubuh yang lain seperti kulit. Maka, penyapuan secara specific adalah lebih berkesan dan kesan lebih terjamin. Persetubuhan yang kerap juga akan membuatkan anggota sulit mengalami perubahan secara physical iaitu, bukaan vagina akan beransur besar dan kurang cengkam. Ia perlu dijaga agar perkara ini tidak berlaku dengan pantas dan meragut kebahagiaan rumahtangga.

Kelebihan PMirifica Feminine Serum:

1) Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
2) Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
2) Memberikan kelembapan dan meredakan alat sulit
3) Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
4) Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
5) Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia

Cara Penggunaan:
PMirifica Feminine Serum handaklah digunakan setiap hari dengan menyapukan serum pada bahagian luar dan dalam vagina. Untuk mendapatkan kesan (iaitu mengetatkan) yang effektif, hendaklah dilakukan 2 kali sehari. Ia juga boleh digunakan bila perlu seperti ketika hendak bersama suami supaya lebih mencapai kenikmatan bersama.  Penggunaan adalah seperti berikut:

1) Untuk mengetatkan vagina:

Sapu rata (jumlah seperti saiz duit 5 sen) ke dalam vagina (sedalam yang boleh sahaja) kemudian sapu ke bahagian luar vagina (sekeliling bibir vagina dan kawasan berdekatan).  Lakukan setiap hari, siang dan malam.

2) Untuk penggunaan ketika bersama suami:

Sapukan (sebanyak seperti 2 titis air, ia tidak menitis tetapi ini sebagai sukatan sahaja) ke bahagian dalam vagina sebelum bersama suami.  Selain lebih mudah mencapai klimak, ia juga bertindak sebagai pelembab dan pelincir.

 

Salah satu testimoni yg kami terima dari pelanggan tanpa dipinta..

 

PMirifica Feminine Serum mengandungi 10 botol x 3ml

HARGA PROMOSI SEKARANG: RM 90 (SEMENANJUNG) & RM 100 (SABAH & SARAWAK)

93 Responses to Membantu Mencapai Klimak dan Mengetatkan Keintiman

  1. ima says:

    salam..sy dh brkhwin pd jun yg lalu tp sy msih ld dara..masalah nye sy xprnah skali pn klimaks ghairah pn lgsg xprnah suami sy dh buat mcm2 cre tp xbkesan..sy rse mngkn sy trlampau tkut sakit mse mule2 bird nk msuk..sy runsing umur sy bru 23thn tp ada masalah mcm ni..sy g urut dikata nye sy ni kne mainan org tp sy ni xde musuh..sy dh xtau nk buat mcm mne lg..ble online sy jmpe web ni..jdnye blh tlg x?

  2. fina says:

    salam.sy bru bersalin.anak da 3 bln stgh.boleh ke gina feminin serum?

  3. baby says:

    untuk payudara jatuh .. jika sudah habis memakai ubat tersebut perlukah diteruskan lgi ? tq

    • admin says:

      Jika dah ok, boleh kurangkan penggunaan. Jika malas urut, selepss ok, terus maintain dgn kapsul pun sgt memadai. Jika pakai produk dan tiada kesan selepas 2 – 3 bln, contact saya terus..

  4. baby says:

    hye .. ade jual di johor bahru tidak ? jika ade bole berikan number dan alamat ??tq

  5. ina says:

    As salam…di kulim ,kedah ada x cawangan stokis yg jual produk PMarifica feminine serum dan kapsul Ainterol,…Bagaimana saya nk dapatkan ?

    • admin says:

      Di Kulim tiada, yang terdekat di Sg. Petani.
      Sg. Petani – Pn. Noraidah, 01126409374

      Jika ada masalah hubungi puan Noraidah, sila hubungi kami semula.

  6. nor says:

    salam..saya 27 dan ada anak sorg..mcm mn n apa yg blh kecilkan merahkn puting n kecilkan breast cz suami nk kecil n pejal..serta ada x yg blh buatkn sy ghairah hgga blhkn klimaks squirt..pening da pk

  7. ajim says:

    mintak tlg syorkan pada saya..susah nak ghairah

  8. uma says:

    hi nama saya uma. saya nak ketatkan i punya vagina so yang mana
    i boleh guna untuk dapat balik i punya virgin

  9. Faridah says:

    Assalamualaikum
    Umur sy 42 tahun.bila bersama suami kurang rasa ghairah,dan terasa pedih.pastu mesti ada keputihan melekat di zakar.suami bila bersama.produk ape yg sesuai utk sy.
    Terima kasih

    • admin says:

      puan perlu gunakan pmirifica feminine care untuk hilangkan keputihan..ia sangat-sangat mujarab dalam hilangkan keputihan.
      kemudian gunakan pmirifica feminine serum suapaya lebih ghairah ketika bersama suami, ia juga memberikan pelinciran. Apabila berusia, mmg dinding vagina kurang lembab (kurang pelincir), maka sila gunakan serum tersebut setiap kali bersama suami. Ia juga, jika digunakan secara rutin, dapat mengetatkan vagina kembali..biasanya kurang dari sebulan.

  10. rozie says:

    salam.
    sy ada masalah fibroid, jd boleh x gunakan feminin serum tu?

  11. nor says:

    salam…sy nak tanyer….bhgn ats vagina sy sgt kering..bila garu dia akan jd putih2 seperti panau…. vagina saya juga kendur..baru anak seorg… malu pd suami…apa produk yg sesuai?

    • admin says:

      Puan perlu gunakan PMirifica Feminine Serum untuk kurangkan kekeringan dan mengetatkan kembali kekenduran tersebut, ia sgt berkesan utk ketatkan vagina. Gunakan lebih kurang sebesar duit 5 sen, dan sapukan dibahagian dalam dan bahagian luara sekitar vagina.
      Selain itu, sangat perlu menggunakan PMirifica Feminine Hygiene sebagai cucian harian. Ditakuti keadaan vagina puan kerana pencuci yang tidak sesuai..

  12. justina says:

    salam puan…sya ingin bertanya bagaimana ka cara utk memasukkan cairan feminine serum ke dalam vagina?…adakah menngunakan jari atau masuk kan muncung botol ke dalam?

    • admin says:

      Serum.. titiskan sebesar duit 5 sen (lebih kurang) ke jari.. kemudiam sapukan ke dalam vagina dan juga luarnya menggunakan jari.

  13. ita says:

    saya baru kat seremban. berminat dengan produk ni. kat mana nak dapatkan roduk ni. kedai kat mana.

  14. Nurul Aina says:

    sy nak tanya produk ni sesuai x untuk ibu mengandung, berpantang n menyusukan anak..terima kasih

    • advert says:

      tiada untuk ibu mengandung atau yang sedang menyusu untuk membuat rawatan sekurang-sekurangnya selepas 5 ke 6 bulan untuk mengembalikan kecantikan puan

  15. rina says:

    berapa harganya?kalau guna ubat ini ada masalah sampingan tak?ubat ini boleh ketatkan faraj kan.?

    • admin says:

      untuk ketatkan vagina, guna feminine serum, tiada side effect. Biasanya customer merasa kesannya dalam 1 – 2 minggu.

  16. niena says:

    Salam. Saya baru berkahwin bulan Jun lepas. Masalah yg sy alami ialah sy tidak terangsang langsung ketika bersama suami walaupun foreplay disetiap tempat. suami pernah cuba mcm2 untuk rangsangkan sy seperti bermain dgn payudara, masukkan jari ke g-spot atau menjilat tp sy tetap tak rasa apa2. bila sy tidak terangsang maka tiada cecair yg keluar. bila kami bersama saya akan merasa sakit hingga trpaksa menggunakan pelincir spt durex setiap kali. sy tidak pernah orgasm jauh sekali mencapai klimaks.saya ingin tahu adakah produk PMirifica Intimate Serum boleh merangsang seksual sy dan mencapai orgasm. saya risau ini punca saya tidak mengandung lagi sampai sekarang.tq

    • admin says:

      Puan boleh cuba Feminine serum ketika hendak bersama suami atau sebagai sapuan harian agar otot dalaman lebih kencang. Selain itu saya amat menggalakkan puan cuba ambil kapsul Ainterol sebagai suplement harian untuk meningkatkan sensual. Berkemungkinan masalah puan ini berkaitan juga dengan ketidakseimbangan hormon wanita sebaik anda mula menggalas tanggungjawab sebagai seorang isteri. Faktor penat, gundah tentang performance atau ingin yang terbaik ketika bersama pasangan serta terlalu memikirkan perihal rangsangan dan bermacam perkara turut boleh mempengaruhi sensitiviti badan anda. Apa yang puan boleh buat ialah cuba bertenang dan cuba menerima seadanya rangsangan yang suami puan berikan dan “feel it”. Amalkan juga corak pemakanan yang seimbang disamping senaman badan yang teratur setiap hari ya.

      • niena says:

        ok.terima kasih ats nasihat yg diberikan.boleh saya tau kat mana boleh dapatkan kapsul Ainterol tu?ada jual kat farmasi ke atau tu adalah produk ARECA. saya sebenarnya ada sakit tiroid semenjak 2004. semenjak tu jugak saya on medication smpai skrg. saya risau pengambilan ubat tu yg menjadi punca saya kurang rangsangan sensual. saya ada tny doktor ubat tu selamat ke amik kalau nk mengandung. doktor ckp boleh. tp saya malu nak tanya adakah ubat tu punca saya kurang rangsangan

  17. nur says:

    Salam admin.
    Sy sudah brkahwin hmpir 2 tahun. With no kid. Mslah nya breast sy kecik, 34A, xde isi. Sedih tgk. N kdg2 ada masalah keputihan yg berbau xmyenangkan. Malu masa bersama suami. Tp sy lambat klimaks. Xpasti sy yg lmbat atau suami yg cepat klimaks??? Dlm hmpir 2 tahun ni, boleh kira dgn jari berapa kali sy puas.
    Soalan nya : product apa yg sesuai utk sy n suami? masalah pd sy atau suami?Sy pnh mtk suami beli product lelaki, tp buat xendah je.

    • admin says:

      puan perlu gunakan pmirifica bust miracle bersama kapsul pueraria mirifica.
      gunakan pmirifica feminin care utk menghilangkan keputihan, kemudian gunakan pmirifica fenine hygiene sebagai cucian harian.
      Jika lambat klimaks, gunakan pmirifica feminine serum..
      Untuk suami, sila lihat http://www.lastinglust.net

  18. azhar says:

    Salam Pn. sy tanya bgi pihak isteri dia malu, isteri sy umur 47, apa beza pmirifica intimate serum ngan pmirifica feminine serum? sy baca dr feedback testimoni… kalau sy beli se pmirifica bust miracle utk anjal tegang payudara …. bole sy guna utk sapu vagina (bust fluid yg dah campur serum) atau sy kena beli feminine serum utk vagina aje ?berapa lama kesan ketat tu ! ada efek serum jika terkena pd lelakisemasa bersama …? jadi produk ini semua utk luaran aje …? kalau sekejap guna berhenti guna lama ada efek tak atau hanya guna masa nak bersama aje … kalau guna ekonomi … 2 3 hari baru guna ok tak ? minta maaf byk soalan…sbb ada juga pakai produk lain (makan) klu sy beli… jadi kos semua rm290? sy kat rawang

    • admin says:

      Ia adalah produk yang sama. Kami namakan ia Pmirifica Feminine serum, dan pada tiub yang digunakan tertera perkataan Intimate serum yang jelas menunjukkan ia adalah serum untuk digunakan di bahagian intimate wanita sahaja bukan dibahagian yang lain ya.
      Seperti yang telah saya sebut tadi Feminine serum dah jelas untuk kegunaan bahagian intimate wanita atau dengan kata lain bahagian vagina wanita sahaja. Dengan itu sudah pasti ia tidak boleh digunakan pada payudara kerana fungsinya yang berlawanan dengan tujuan memakai produk untuk breast. Bust fluid dari set Pmirifica Bust miracle sememangnya telah bercampur dengan Bust serum. Ini bermakna kami campurkan serum untuk payudara ya bukan serum untuk feminine/ intimate/ vagina wanita.
      Berbalik kepada keperluan asal isteru tuan, apakah yang dia perlukan? Sekiranya isteri tuan ingin mengembalikan keanjalan payudara maka dia perlukan satu set lengkap Pmirifica bust miracle + kapsul ainterol kerana diperingkat usia isteri tuan amat perlukan supplement tambahan untuk menambahkan keanjalan payudara dan melambatkan menopause (sekiranya masih belum ya).
      Effect dari pemakaian feminine serum adalah berbeza bagi setiap individu. Ia sangat dipengaruhi oleh faktor usia. Walaubagaimanapun kebiasaan testimoni yang kami terima memeberi maklumbalas yang sama kesan diterima seawal 3 hari ke satu mingggu. Ia adalah selamat dan tidak akan memeberi kesan negetif ketika bersama suami. Malah ia membantu sesetengah isteri mencapai klimaks dengan mudah.
      Sebaiknya isteri tuan memakai produk ini secara kerap dalam 1 atau 2 kali sehari sehingga mendapat hasil yang diingini. Setelah mendapat hasilnya boleh jarakkan pemakaian ke 2 hari sekali.
      Sekiranya berminat boleh order terus melalui sms lebih baik bagi mengelakkan nama tercicir dari senarai pesanan. Set besar lebih jimat untuk Pmirifica bust Miracle ialah RM200, set normal boleh guna untuk 3 minggu ke 1 bulan ialah RM 150, sekotak Pmirifica Feminine serum ialah RM90. elamat mencuba dari kami Darin Trading.

  19. zura says:

    cara pakai macam mane?..berapa titik sekali pakai?..dan tahan berapa lama untuk 10 botol tu..thkss

  20. daisy says:

    saya ingin membeli product mirica intimate serum.
    berapakah harganya?bagaimana saya boleh membayar?

  21. niza says:

    Kalau mengandung boleh tak saya menggunakan PMirifica Feminine Serum?

  22. zuera says:

    as-salam, sy mengalami masalah lambat rangsangan ketika bersama suami, untuk capai klimaks mengambil masa yg lama, kadang2 hanya pelincir sahaja yang keluar..saya dah cuba produk di luar durex play o, bidadari, femine wash atika beuty tapi result tetap sama..advise pls. tq.

    • admin says:

      Puan boleh cuba produk PMirifica Feminine Serum.. ia dapat mencepatkan ransangan dan mengetatkan. Ada banyak customer yang memberikan respon yg positif, yang terbaru seorg customer dpt mengetatkan alat sulit dlm masa 3 hari sahaja (dan suaminya sgt gembira).. nanti saya up kan testomoni beliau..

  23. Ina says:

    Saya baru berusia di awal 20-an, belum berkahwin.. mempunya bentuk badan yang sedikit chubby, selalunya org yang chubby dikatakan mempunyai breast yang besar kan? tapi saya tidak… Ada tu adalah, tapi rasanya mcm tak sesuai dgn bentuk badan sy yg chubby ni.. tidak terlalu kecil.. sedang2 saja.. Boleh tolong syorkan produk apa yg sesuai untuk saya?

  24. qaisara says:

    Aslm puan..sy berusia 27thn..baru sthn berkahwin tp suami setiap hari suka bersama..sy blm mpunyai anak..adakah sy blh mnggunakn produk ini utk sekadar menjaga keanjalan vagina sy..jika sy stsa amalkn,berisiko x sukar bersalin atas krn vagina jd anjal dan ketat?

  25. lyna says:

    saya berminat nak beli burst miracle n Feminine serum.saya dr sarawak.Kalo saya bli 2 ni, harga RM 260, betul tak??

  26. nur says:

    salam,
    sy berminat dgn produk di atas..sy sudah berkahwin dan mmpunyai anak 1.sy dapati alat sulit sy di bahagian luar semakin kendur..dan tidak anjal..sy ingin mengembalikan kulit alat sulit sy supaya kelihatan anjal seperti masa sy masih bujang..sy nak tahu berapa harga produk ini?

    • admin says:

      Puan perlu cuba PMirifica Feminine Serum..InsyaAllah.. ia antara product kami yang laris kerana keberkesanannya dalam bab-bab menganjalkan alat sulit wanita.. Harga RM90 utk semenanjung dan RM100 utk Sabah Sarawak

      • nur says:

        terima kasih info trsebut..produk untuk menegang kan payudara apa yang sesuai?

      • nur says:

        saya juga nak tahu,jika menggunakan produk yang menegangkan payudara boleh membesarkan payudara atau tidak? sebab payudara saya saiz 36b jadi saya cuma mahu kembali tegang dan anjal tanpa membesarkan lagi..kerana saya sudah berpuas hati dengan saiz payudara saya sekarang..cuma saya mahukan ia lebih tegang dan anjal.. :)

        • admin says:

          Itu mudah, puan beli set pmirifica bust miracle dan gunakan bust fluid hanya sekali sehari, tapi gunakan intensive oil siang dan malam. Jika payudara dah besar dan berisi cuma nak lebih anjal, lebihkan guna intensive oil berbanding bust fluid seperti yang saya cadangkan penggunaanya itu

  27. Yati says:

    Puan,

    saya dah cuba produk ini dan ia sangat berkesan buat saya. t.kasih.

    • admin says:

      Terima kasih kembali. Jika tidak keberatan silalah berkongsi dengan kami semua bagaimana puan melakukannya:)

    • Yati says:

      saya beli produk ni pada seorang pengedar di melaka. satu hari saya guna 2 kali pagi dan mlm. bila bersama suami, saya guna juga. ia sgt berkesan buat saya, buat saya rs sgt selesa apabila bersama suami berbanding sebelum ni. dan suami jg sukakannya. Saya akan terus gunakannya.

  28. far iza hilmi says:

    adakah produk serum ni boleh digunakan ketika datang bulan ??

    • admin says:

      boleh menggunakan PMirifica bust Miracle ketika haid. Untuk serum, ia mesti dicampur dengan bust fluid. Tidak boleh digunakan secara berasingan. PMirifica Bust Miracle mengandungi bust fluid, bust serum dan intensive oil.

  29. siti says:

    salam..saya berminat dengan product feminine serum..tapi saya ingin tahu lebih detail tentang cara2 penggunaannya..mcm mn cara nak sapu didlm bahagian dlm vagina?berapa lama perlu dibiarkan sebelum dicuci?atau tak perlu dicuci?perlu digunakan sebelum bersama suami atau bila2 ms sj? kalu disapu sebelum bersama suami perlu dicuci terlebih dahulu tak? serum ni ada bau yang kurang menyenangkan?

    • admin says:

      Jika pakai serum, tak perlu dicuci. Masukkan ke dalam sebesar duit 5 sen, kemudian sapu rata di dinding vagina. Sangat baik digunakan apabila nak bersama suami kerana ia akan membantu keghairahan, juga tak perlu cuci. Serum ini berbau ok..

  30. hidayah says:

    salam, serum ini boleh jadi sebagai pelincir juga ke? kalau terasa serum ini bahaya tak?

  31. rose says:

    Assalam puan,
    saya ingin bertanya tentang serum. satu botol bertahan berapa lama biasa nya?
    jikalau selepas sapu, dalam 10minit terasa nak ke toilet. perlu sapu semula atau tak?

    • admin says:

      biasanya 1 botol boleh guna 4 kali. ada 10 botol dalam kotak tu.
      Kalau baru sapu dah ke toilet.. emm disyorkan sapu sekali lagi

  32. Siti Norbaizura says:

    PMirifica Feminine Serum
    Assalam Puan,
    saya berminat dengan product diatas. saya sekarang berumur 29tahun dan tidak mempunyai anak lagi.sesuai ke product ini kembalikan alat sulit saya seperti malam pertama? product ini ambil masa berapa lama untuk memulihkan? semasa sedang merawat, saya boleh bersama suami? suami saya kalau boleh hari2 nak bersama… berapa lama proses meresap bila disapu? kalau 5minit sudah disapu, tiba2 saya ke toilet membasuh. ada kesan lagi atau hilang? jika suami saya menjilat ada kesan tak?

    • admin says:

      Ya boleh guna pmirifica Feminine serum, membantu mengetatkan kembali. Jika baru 5 minit dah basuh, di syorkan sapu kembali. Kalau dah sejam disapu.. tiada masalah.
      Keberkesanannya pelbagai. Ramai juga yang merasa ketat dalam masa seminggu sahaja. Jika terkena lidah..sedikit saja, tiada masalah..

  33. zah says:

    Assalamualaikum… Saya berminat untuk mengetahui tentang produk lebih lanjut. Saya mempunyai 4 cahayamata. Yg sulung 17 tahun dan akhir 10 tahun. Tlh berrumahtangga hampir 20 tahun. Mohon saranan yg baik dari puan produk terbaik untuk saya gunakan. Harga ketiga2 produk 290. Betul ke?. TQ..

  34. rozlina ibrahim says:

    salam…umur sy 35 thn tp masih lum kawin…payudara sy kecil n kendur..mcm mn sy nk order produk ni..sy jg berminat dgn produk PMiricara intimate serum kerana sy ingin menjaganya dr awal wlapun lum berkawin..mengenai keputihan plk mcm mn…brape kos utk semua produk ni? sy berada di ampang…kalu sy nk buat rawatan ada x cawangan berhampiran sini sb nk pegi senawang jauh

    • admin says:

      Feminine serum (mengetatkan vagina) dan Feminine care (untuk hilangkan keputihan) sangat baik dan kesannya amat cepat. Tetapi ia (cecair) perlu di masukkan ke dalam alat sulit wanita. Tidak sesuai untuk wanita belum berkahwin kerana ditakuti mengoyakkan selaput dara (sebab nak masukkan cecair ke dlm). Kami mempunyai product Feminine Hygiene yang boleh digunakan secara harian untuk membersihkan intimasi wanita. Ia mengandungi chamomile & lavender extract yang bersifat anti-bacterial, tetapi lembut untuk kulit dikawasan intimasi wanita. Kebanyakkan pembersih wanita di pasaran bersifat keras yang boleh menyebabkan bakteria lebih aktif seterusnya mengeluarkan keputihan yang banyak. Cik boleh menggunakan PMirifica Feminine Hygiene sebagai alternatif kepada feminine care. Harga RM40 (kami belum upload ke website).

      Kami belum ada cawangan di tempat lain, hanya di senawang. Setakat ini kami mempunyai customer yg sanggup datang dari Kuching, Selangor, Johor, Melaka, Kl dan lain2.

  35. LIAH says:

    Salam,

    Saya berminat dengan product PMirifica Intimate Serum adakh produk ini dpt merapat dan mengembalikan kekenyalan alat sulit. saya tinggal di Singapore.Ada stokist di sini tak atau bagaimana cara untuk membuat tempahan

    • admin says:

      Ya ia boleh menganjalkan dinding alat sulit. Untuk cepat, sila sapukan luar dan dalam alat sulit pada waktu siang dan malam. Ada customer kami yg mendapatkan hasilnya tidak sampai 2 minggu…
      Kami tiada sotkis di Singapore. Kami boleh pos tetapi perlu ditambah kos penghantaran. Untuk Singapura, kos penghantaran adalah RM 40 (2-3 hari) menggunakan pos laju atau RM 16 menggunakan pos biasa (5 – 7 hari).
      Sila lihat: http://www.pmirifica.com/beli-online/

  36. Nor Azlina Abdul Aziz says:

    Salam Puan..

    Saya sudah berkahwin..ketinggian 163 dan berat 50kg. Anak sulung berusia 7 tahun dan anak kedua 4 tahun. Payudara saya memang sejak dari dahulu kecil dan biasa sahaja. Memang suami tak merungut tetapi saya sering rasa rendah diri kerana masalah tersebut. Tambahan apabila menyusukan bayi menyebabkan payudara mengendur dan menjadi semakin mengecil. Saya pernah menggunakan produk LD Estem keluaran Elken. Tetapi tidak membuahkan hasil sebaliknya hanya membazirkan wang saya. Kawan-kawan sering menyatakan payudara saya kelihatan sangat tidak memuaskan sertan punggung yang leper walaupun adakala bagi mereka bentuk tubuh saya sudah kelihatan ok .

    Saya ingin tahu produk apakah yang sesuai dengan saya dan berapa lamakah kesan tersebut akan kelihatan. Saya berada di Penang dan adakala saya akan turun ke Seremban memandangkan suami memang berasal dari saya. Saya mohon juga jaminan dari pihak puan apakah produk ini akan memberikan kepuasan kepada saya..?

    Sekian, terima kasih.

    • admin says:

      Saya lebih kurang begitu juga suatu masa dahulu. Telah berkahwin dan mempunyai 3 org anak, yg sulung berusia 8 tahun. Juga telah mencuba pelbagai produk. Sekiranya kita ingin mencari produk payudara, pastikan ia mempunyai ingredient ‘pueraria mirifica’ iaitu herba dari Thailand. Pastikan juga ia mempunyai dose yang mencukupi. Jangan mengambil produk yang berbentuk sachet dan minuman seperti kopi/juice kerana kebiasaannya dosage adalah sangat sedikit. Pueraria ni pahit, dosage yg sebenar akan memahitkan semua minuman, maka kapsul atau losyen lebih kita percayai. Saya tidak dpt komen Elken kerana vitamin mereka sgt baik serta keluarga kami mengamalkan vitamin C Elken. Tetapi produk payudara mereka hanya mengandungi Chinese Herbal semata-mata. Setakat kajian kami, untuk kategori tumbuhan, Pueraria Mirifica masih di tempat pertama buat masa ini berbanding mana-mana herba lain termasuk chinese herb. Kami juga menambah stem cell dan collagen utk mendapatkan kesan yg lebih sempurna.

      Kerana Puan tidak berapa yakin, saya lebih mengesyorkan puan datang ke tempat kami, senawang tu sebelah Seremban sahaja. Jaminan kami masih kekal seperti yg kami beritahu sebelum ini.

  37. Sue says:

    Salam, sy tlh bertunang dan akan berkahwin tidak lama lagi. Adakah sy blh menggunakan intimate serum sbg persediaan atau ia lebih baik digunakan selepas berkahwin? Seandainya boleh, berapa lama tempoh yg sesuai utk sy mula gunakannya sebelum berkahwin?

    Adakah produk ini akan merangsang kehendak untuk berhubungan intim?

    • admin says:

      Produk ini perlu dipakai luar dan dalam. Untuk anak dara, sangat tidak sesuai untuk sapuan dalam kerana ada selaput dara. Tetapi boleh digunakan di bahagian luaran untuk menggebukan dan mencerahkan bahagian intimasi. Bila dah berkahwin, boleh gunakan luar dan dalam sebagai penjagaan (utk anjal & ketat) juga membantu menghairahkan isteri ketika hubungan kelamin.

  38. nina says:

    dekat kelantan takde pengedar? boleh ke hantar produk ke kota bharu?

  39. azwa says:

    admin: saya berumur 23thn,sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak..aset saya; payudara semakin menurun dan jahitan dibahagian intim saya pernah terkoyak sedikit(selepas bersalin) .kami juga jarang melakukan hubungan seks kerana suami xpuas…produk ape yg sesuai dgn keadaan sy? saya inginkan hubungan kami kembali intim…

    • admin says:

      Maaf lambat balas, tak perasan ada komen.
      Puan perlu pakai PMirifica utk payudara dan lakukan urutan yang disarankan. Tentang perkara puan dengan suami perlu ditanyakan apa yang menyebabkan dia tak puas, adakah kerana alat keintiman puan sudah tidak anjal atau ada masalah keputihan atau suami mudah pancut. Ini penting utk kami beri komen terbaik. Sekiranya kerana kuang anjal, puan perlu memakai intimate serum bagi mengembalikan keanjalan tersebut. Sekiranya ada masalah bau dan keputihan, perlu pakai intimate care. Sekiranya suami yang mudah pancut awal, suami boleh dibantu dengan mengambil lastinglust serum seperti di http://www.lastinglust.net

  40. risya says:

    sya sdh brtunang Tpi dah lkukan hbgn seks ngan tunang… mcm mne nak kmbli virgin mcm dlu?? produk pe sesuai??

    • admin says:

      Produk ini tidak mengembalikan selaput dara tetapi ia merapat dan mengembalikan kekenyalan alat intimasi wanita. Suami akan terasa isteri seperti dikala alam awal perkahwinan…

      • didi says:

        sebotol tu tu leh tahan berapa lama? jangkamasa kesan dilihat, berapa lama? tq

        • admin says:

          ada 10 botol (40 kali guna) boleh tahan sebulan bergantung kepada kekerapan guna sebab ia juga sangat baik digunakan sebagai pelincir ketika bersama suami serta menambah ransangan. Kesan boleh dirasai dalam 2 minggu hingga sebulan..

        • admin says:

          satu set PMirifica boleh digunakan selama hampir 2 bulan (bergantung kepada saiz payudara masing-masing). Kebiasaannya kesan dapat dirasa seawal 2 minggu dan mula menampakkan perubahan seawal 6 minggu. Terima kasih

      • Lai Liza says:

        salam, sy mmpunyai 2 anak dan dah 11 thn xbersuami, jika sy mggunakan PMirifica Intimate Serum adakh produk ini dpt merapat dan mengembalikan kekenyalan alat intimasi sy smula..? dan adakh produk ini djamin slamat dr sbarang penyakit intimasi kronik seperti syphilis ataupun kanser ?? TQ

        • admin says:

          Boleh puan, tiada masalah. Saya dah ada 3 anak dan ia efektif utk saya juga. Ia diadun dari sumber tumbuhan dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan, sangat selamat. Dikilang di kilang cGMP (lebih baik dari GMP). tq

  41. admin says:

    Ia bukan cream, tetapi cecair. Ingedientnya kebanyakkannya adalah dari luar negara dan bukan herba tempatan. Sireh dan manjakani memang baik, tetapi ia tidak memberikan rasa ghairah (aktifkan tempat sensitif) bila bersama suami. Fornulation ini adalah dari France… dapat mengetatkan serta memberi rasa ghairah ketika bersama suami

  42. admin says:

    Boleh juga.. tetapi feminine serum itu sudah lengkap utk penjagaan vagina.. apakata puan guna dulu serum dalam 1 – 2 minggu, jika tak berkesan baru tambah yg lain. Respond dari customer, biasanya less than 2 weeks dah terasa result, vagina lebih ketat etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>