Hubungi kami

Berminat untuk menjadi pengedar? Hubungi Pn. Ira, 012-9724938

Senarai Pengedar:

Negeri Sembilan

Seremban – Pn. Siti, 0132001526

Senawang – Pn. Ira, 0129724938

Selangor

Kajang – Pn. Maria, 0127560087, 0174550087

Bangi – Pn. Mai – 0173666227 / 0172000174
www.living-vitality.biz

Subang – Encik Abd Razak, 0193594639

Putrajaya – Encik Sham, 0172000174

Puchong – Pn. Zura, 0192309990

Klang – Pn. Nomi, 0193637233

Melaka

Melaka Tengah – Pn. Marlina, 0196510493

Perak

Ipoh – Pn. Sha, 012 5100902

Pahang

Rompin – Pn. Norezah, 0127618141

Kuantan – Pn. Julina, 0139399150

Terengganu

Kuala Terengganu – Pn. Nor Hana, 0139485855

Kelantan

Kota Bharu – Nor, 0139342754

Johor

Johor Bahru – Pn. Nazlah, 0136162269 (www.isteripower.com)

Segamat – D’alyeza Beauty, 0177022167

Kedah

Sg. Petani – Pn. Noraidah, 01126409374

Sarawak

Sarawak – Pn. Zila, 013-8265766

Sabah

Labuan – Pn. Zuhaira, 0173864837

Keningau – Pn. Anita, 0198876103

Jika tiada pengedar berdekatan, boleh beli secara poslaju, sila lihat: http://www.pmirifica.com/beli-online/

105 Responses to Hubungi kami

  1. Nadia says:

    Saya 24 tahun dari johor bahru dan mempunyai masalah dengan breast yang agak besar.. jd apa yg perlu sy lakukan untuk mengecilkan dan tegangkan breast saya.. kalau di johor bahru mana blh saya ke spa utk rawatan? Mohon respon secepatnya.. terima kasih

    • admin says:

      Rawatan hanya di tempat kami yang berada di Senawang. Kami tidak jual produk mengecilkan payudara di website ini, tetapi kami jual setelah pelanggan menjalani rawatan mengecilkan ditempat kami. Ini adalah kerana produk mengecilkan adalah khusus dan hanya dapat disyorkan sekiranya pelanggan datang ke tempat kami untuk diteliti. tq

  2. amy says:

    Saya 20 tahun … ada masalah dengan breast yg bg sy agak besar.. jd apa treatment yg perlu sy lakukan untuk mengecilkan breast sy ? Mohon respon secepatnya.. tq

    • admin says:

      Untuk mengecilkan breast, cik perlu menjalani rawatan di tempat kami. Produk akan disyorkan mengikut keadaan breast dan produk itu tidak diiklankan dlm website ini. Boleh hubungi 0129724938 untuk appointment. tq

  3. nancy says:

    Hi. Sa rasa breast sa kecil kerana badan sy berisi n tinggi . Breast saya nampak lebih ke tepi.. Macamna nak bagi dia nampak bulat dan anjal?

    • admin says:

      Perlu menggunakan set pmirifica bust miracle bersama kapsul mirifica plus. Pastikan membuat urutan seperti yang disyorkan. Sebaiknya call saya 0129724938 untuk dapatkan teknik urutan bagi breast yang ketepi. tq

  4. Niza says:

    Salam, saya dh guna set pm dgn kapsul hampir sebulan. Sy ambil bersama susu omega plus dan susu soya. Masalahnya sejak sy amalkan minum susu ni sy perasan berat badan sy naik & perut pun semakin buncit..bolehkah sy ambil produk slimming atau pun at least trimming perut je pun xpe…atau ade ke produk yg sesuai ambil dgn set pm ni…

  5. emilia says:

    Di melaka..dimana sya bleh bli product ini?

  6. liza says:

    As-salam..saya berumur 35 dn baru melahirkan anak ketiga yang kini berusia 5 bulan. Baby tidak lagi breastfeeding kerana saya kekurangan susu. Untuk makluman puan, payudara saya makin mengecil, lembik seperti tiada isi setelah berhenti menyusu badan. Apakah produk puan dapat membantu membesarkan payudara dan menganjalkan agar kelihatan tegang kembali? produk mana yang sesuai untuk saya amalkan..serta boleh bagi no tel untuk saya bertanya lebih lanjut berkenaan produk ini. Tq

  7. Ida says:

    Salam kak..saiz breast sy 34D ..besar tapi kendur dan jatuh…sy nk g dptkan rawatan naikkan breast di tempat puan tp jauh sgt kat senawang..kat kl ade tk..sy mmg tk pakai bra di rumah semasa remaja, masuk uni jer baru sentiasa pakai…dh lama mcm ni ada peluang ke unk breast naik semula..

  8. Akiera says:

    Salam,sis i mmg cari product thanyaporn..tp i nak 1set lengkap..sbb malas nak tukar product..dulu berat badan 60kg..now badan dh susut smpai 37kg..tu yg breast pun susut..tlg pm ye..kalo ade area2 ampang kl lg senang..

    • admin says:

      jika berat turun dari 60 kepada 37, biasanya breast akan sangat sagging. Bagaimana keadaan breast? Jika sekadar kecil dan sederhana sagging, boleh guna set kami, PMirifica bust miracle (RM200) dan Kapsul pueraria mirifica (brand nine forest, bukan thanyaporn), rm 130.

      Tapi jika terlalu sagging, kami cadangkan ambil rawatan di tempat kami utk mudah nak up kan breast kembali.. rawatan RM150. Kemudian continue di rumah.

  9. eyna says:

    hye ,sy beumur 22tahun dan sudah bekahwin..sy telah mengambil kapsul thanyaporn selama seminggu lebih untuk mencapai matlamat mahukan payudara yang montok.tetapi slepas memakai nya payudara saya semakin hari semakin kecil dan kendur.bagaimanakah perkara ini tetjadi ?dan knape perlu terjadi begini?harap puan dapat beri penjelasan

    • admin says:

      saya tidak dapat komen kerana thanyaporn bukan brand kami. Thanyaporn, active ingredientnya agak kurang berbanding brand-brand yang lain dan perlu memakan jumlah kapsul lebih dari yang disyorkan. Dan mungkin ada yg tiruan.
      Sepatutnya mana-mana kapsul pueraria mirifica tidak akan mengakibatkan payudara mengecil. Jika puan risau, elok tinggalkan.
      Saya ingin menjelaskan bahawa dengan hanya memakan kapsul sahaja, ia tidak berapa berkesan utk membesarkan payudara yang kecil atau menganjalkan payudara yang sagging. Percentage yang berjaya kurang dari 50%. Payudara mesti di urut dengan produk yang mampu menganjalkan dan diamalkan beserta kapsul, ini baru berkesan…

  10. preeti says:

    Salam,

    Umur sy 26 tahun. Saya ade masalah ngan breast sy.. Dlu saya berbadan besar selepas itu saya dah turun. Skang nie breast saya kendur and dah jatuh….. Saya ingin tegangkan sahaja sbb breast saya memang besar.. Tolong nasihatkn saya ape yang boleh membantu selesaikan masalah saya.

    • admin says:

      biasanya jika berat turun..payudara memang mudah sagging.. sekiranya sagging agak ke bawah sangat, perlu buat rawatan utk naikkan. Tetapi jika sagging sedikit sahaja, cukup menggunakan produk set pmirifica bust miracle dan buat urutan.. bila dah anjal, boleh kurangkan penggunaannya…

  11. kina says:

    saya bumur 22 tahun , saya menghadapi masalah payudara yang besar dlm cup 34D/36D dan kadang tu mencecah 34/36 E .saya rasa tension sbb di umur saya begini saya menmpnyai breast sbsar ni.maka, saya ingin mengecilkan payudara cuma sejauh mana penegecilan itu akan berlaku dan saya harap dapat terus ke spa , dan inigin bertanya berapa kos tersebut

    • admin says:

      utk mengecilkan perlu buat treatment di tempat kami. Kebiasaannya, setiap kali rawatan akan mengecil 1 – 2 inch. Berapa kerap kena datang, terpulang pada keinginan puan terhadap saiz yg diingini.
      Kos adalah rm180 dan mengambil masa 2.5jam setiap kali rawatan.

  12. Seha says:

    salam sis, Seha dduk area klang,selangor. seha berusia 20 thn. seha da mncuba plbagai produk sprti thanyaporn enlargement breast 2 btol, krim, sbun pmbesran nmun msih tiada hsil.. adkah ini mslh serius sperti tiada hrpan lgi.. seha mmpunyai mslh dgn saiz pyudra yg besr sblah.. saiz 32/70.. trasa mcm bdak skolah pnya. ia tidk sesuai dgn keadaan fzikal seha.. bila diliht, yg sblah knan jauh lbih kcil n kendur. hngga pkai bra pon msih ada ruang.. memg x konfident sgt2.. rkan skerja prnah brtnya n xtaw nk jwb apew.. apew yg blh sya lakukan?? rwtan apa yg prlu sy ambil?? bila kali prtama buat bleh trus nmpk hsilnya?? adkh ia kmbli ke bntuk asal jkalau xbuat apa2 slpas treatment?? hope dpt bntu.. :(

    • Seha says:

      ape2 bleh email sya di happy_saleha@ymail.com

    • admin says:

      jgn risau.. masih boleh di rawat. Harap dapat datang terus ke tempat kami supaya kami dapat tunjukkan kaedah yang betul utk urut payudara yang besar sebelah. Jika terlalu flat, perlu mengamal kapsul pueraria mirifica yang kami syorkan dan wajib membuat urutan setiap hari. Jika susah datang ke sini, sila jumpa dengan agen kami di klang, Pn. Nomi, 0193637233

  13. ita says:

    saya masih baru di seremban. berminat dgn produk ini. kat kedai mana nak dapatkan.

  14. frigid wife says:

    Salam
    Saya ingin mendapatkan pandangan pihak admin berkenaan masalah yg saya hadapi. saya berumur 30 tahun, berkerjaya, kehidupan yg agak busy,telah berkahwin,fizikal: kurus,payudara kecil.
    Saya mungkin mengalami masalah frigid. sepanjang setengah tahun berkahwin ini,saya tak pernah puas atau orgasma walaupun suami telah mencuba pelbagai cara, saya sgt menyayangi suami saya dan bergitu juga suami saya.
    disebabkan tidak mahu membuatkan suami saya stress&risau saya telah menipu suami yg saya telah puas setiap kali kami bersama. suami tidak akan pancut selagi saya tidak bercakap saya puas, jadi saya terpaksa mengaku saya puas kerana saya langsung tiada perasaan dan ingin hubungan ini habis secepat yg mungkin. saya telah study ciri2 orgasma dan cuba menirunya sepanjang kami berhubungan.
    namun, kebelakangan ini saya telah mula risau perkara ini akan terbongkar kerana suami seakan2 mula menyedari ada yang tidak kena. saya pernah pergi ke hospital swasta yg tkenal di negeri saya dan berjumpa dr pakar puan berkenaan masalah ini. pemeriksaan secara fizikal, dr mengesahkan saya tiada masalah. tapi tiada ujian hormon dilakukan. dr berpendapat saya berjumpa dr pakar kaunseling.
    akan tetapi,saya langsung tiada masalah dengan suami saya. saya sangat bahagia dengan suami saya, hanya 1 perkara saja yg saya tak suka tentang rumah tangga ini..seks..saya langsung tiada perasaan,saya tidak pernah orgasma walaupun setiap inci tubuh badan saya telah disentuh oleh suami.
    soalan saya,adakah produk pihak admin dpt membantu saya menghadapi masalah ini?

    • advert says:

      puan boleh menghubungi ke 0122716129 atau 0129724938 puan ira atau terus datang ke tempat kami
      ARECA,
      133-1 Jln Kemersil Senawang 1,
      Tmn Komersil Senawang,
      70450 Seremban

    • admin says:

      w’salam..
      Maaf bertanya, sekiranya puan menyentuh alat sulit (atau bahagian dalam vagina) sendiri (tidak sampai onani), adakah puan boleh rasa terangsang tanpa kehadiran suami?
      Jika ‘ya’, produk kami boleh membantu untuk enhance kepekaan supaya mudah terangsang. Boleh gunakan feminine serum setiap kali bersama suami. Juga digalakkan mengamalkan pueraria mirifica kerana ia dapat membantu sex drive/libido bagi wanita selain menyelaraskan hormon wanita kembali. Puan juga perlu ‘memberitahu’ suami tentang kawasan atau kaedah yang boleh membuatkan puan terangsang.

      Tapi sekiranya dengan menyentuh bahagian dalan vagina secara sendiri (tidak sampai onani) juga tidak memberi apa2 kesan kepada puan, produk kami tidak dapat membantu dan perlukan nasihat dari yang pakar.

  15. chinta says:

    Sy nk tnye…spa buka kew pd cuti CNY ni??

  16. Dayana says:

    Salam.
    Saya mahu beli pmirifica bust miracle set + kapsul. Berapa total dan ade berapa kapsul dalam 1 botol?

  17. pretty lady says:

    sy blum berkwin,tetapi payudara sy kendur disebablkan msa kecil sy terlalu aktif bersukan..xlama lg sy nak berkahwin,sy malu dgn bakal suami sy..payudara sy mcm org yg dah berkahwin..kendur..boleh sy dpt rawatan disana? boleh x kalau sy xamek supplement mirifica nie? kena sy dah bnyk mkn supplement utk kulit..jdi kalau boleh sy xnak tmbh supplement lg..sila bntu sy

  18. ju says:

    Saya ibu kpd 4 org anak berusia 35 tahun..sejak melahirkan anak ke4 saiz payudara semakin mengendur dan tidak sama saiz (kanan lebih kecil) dan sy memakai bra saiz 32. Apakah produk yg terbaik untuk saya muiakan bg menambahkan saiz payudara saya? tq

  19. Taasha says:

    Berminat jadi agen dropship

  20. azhar says:

    Salam Pn, isteri sy umur 47 dan sy nak cuba produk Pn demi kebahagian rumahtangga …. sy nak tanya pasal produk PMirifica Bust Miracle, kalau sy beli harga RM200 seperti dinyatakan, ia ada berapa produk? adakah kandungan nya ada produk bust, serum dan intensive oil ? atau sy perlu beli serum ? sy nak pakej memulihkan payudara isteri dan juga utk pulih vagina dan pulih keintiman. ada tak produk utk amal makan spt kapsul selain dari sapu atau urut. sy skrg bertugas di Morocco. sy nak cuba bg istri. ada tak produk utk lelaki di kedai Pn? utk memulih ketegangan zakar. tak payah beli tempat lain. terima kasih

    • admin says:

      Set bust miracle ada bust fluid (telah digabung dengan bust serum sekali) dan bust intensive oil. Utk penjagaan wanita dan keintiman serta mengetatkan kembali vagina, perlu guna feminine serum.
      Produk makan, kami hanya ada kapsul pueraria mirifica hanya disyorkan jika payudara terlalu kecil atau tak berisi. Sebenarnya semua produk kami dalam website ini perlu ada bagi setiap wanita utk penjagaan harian termsuk feminine wash, feminine care. Utk masalah keputihan atau sering sakit dibahagian vagina kerana infection etc, feminine care paling sesuai. Utk cucian atau pembersihan harian, feminine wash sgt baik.
      Untuk lelaki, sila lihat http://www.lastinglust.net, juga produk dari syarikat kami.

  21. erniey says:

    salam,nak tanya d mana nak beli kalau d sabah,

  22. anna says:

    hai sy ada mendapatkan kapsul pueraria mirifica… Cuma nak tanya ada tak apa2 kesan samping drpd pengambilan kapsul tue dlm jangka masa panjang?

  23. ninie says:

    salam…

    say nak tanya bpe byk kali rawatan untuk mengecilkan, mnegangkan dan memutihkan payudara perlu di buat supaya ianya benar2 cntik…

    kalu nk pg bt rawatan kt spa puan kena bt tmpahan dulu ke cm ner?

    di melak x de cawangan spa ker

    • admin says:

      pusat rawatan hanya di senawang buat masa ini.
      Elok datang untuk kami teliti terlebih dahulu..
      Disarankan buat temujanji.

  24. noor says:

    Salam…saya berumur 45 thn dan telah menoupus….payudara saya dari dulu hingga kini menggunakan cup 32A. Masih boleh ke untuk saya menggunakan produk ini utk menegang & membesarkan payudara saya.

    • admin says:

      ya masih boleh.. tapi bila menopause, estrogen dah rendah, perlu ambil kapsul pueraria mirifica sekali. Amalkan pmiriifca bust miracle.

  25. rafraf says:

    pn. mcmn kalo saya nak jadi pengedar utk area perak (taiping)? berapa modal yang saya perlu ada dan syarat2nye bagaimana?.terima kasih puan :)

  26. Afiey says:

    Salam. Nak tnya, bermula dari tarikh 2 Nov hingga 13 Nov, available tak kalau nak buat treatment? Or ada kursus2 atau perkara lain yg dibuat? Terima kasih…

  27. nor says:

    slm..sy berminat dgn poduk ini. Adakah ia berkesan sekiranya sy hny mggunkn bust fluid &serum shj tanpa capsule mmndangkan sy ni mngambil pil perancng dan makan produk utk kulit dan sliming pil.

  28. sha says:

    kalau nk jd ejen ape yg saya dpt??

  29. noradilla says:

    salam pn ira..saya nak tanya pasal pmirifica bust miracle tuk payudara..saya nak tanya adakah harga rm 150.00 tu untuk 3 btl seperti yg di tunjukkan dlm gmbr..saya berminat utk mencuba set tersebut..

    • admin says:

      ya.. rm150 utk 3 item. Sekarang untuk memudahkan pelanggan, kami telah combine kan serum dengan bust fluid dalam satu botol kerana ramai customer yg tersalah pakai bust serum dgn kadar yang banyak.
      Kemudian kami juga ada menyediakan set yang besar (boleh lihat didlm web, bahagian bawah) pada harga RM200.

  30. nia says:

    sy cuba hubungi spa puan tp tiada jawapan setelah brkali2 sy cal.just nk tau blh ke sy dtg ke spa puan utk analisa pada sabtu ni 15hb 09 2012.

  31. sue says:

    saya sudah memakai product nie…kesannya mmg miracle….suka sgt dh tak kendur n firm lagi yg penting kembali ke tgh…kena cuba k…..area shah alam please call me for order and advice

    • suha says:

      salam perkenalan.betul ke awak dah pakai n berkesan.brp lama nampak kesan n dh brp lama effect?
      nak tanya sy nak tegangkan breast n terletak TAPI x mau bg besar. boleh ke? harap dpt mmbantu.

  32. Afiey says:

    salam admin… saya nak tanya beberapa soalan…

    i. kalau pihak admin nak analisa tu ada dikenakan caj tak? jika ada, berapa ya? mengambil masa berapa hari jika diteruskan kepada rawatan selepas menganalisa?

    ii. soya yang dimaksudkan mestikah soya fresh atau minuman kotak juga memadai?

    iii. boleh bagitahu masa perniagaan di ARECA?

    terima kasih.

    • admin says:

      1) tiada caj utk analisa. Saya sedang berkursus hingga 14 Sept dan ramai kawan di tempat kursus minta analisa..free.
      2) jika puan datang ke tempat kami, selepas analisa, boleh terus buat. Analisa tidaklah complicated, sekadar melihat sejauh mana permasalahan tersebut dan apakah rawatan yang sesuia.
      3) Tiada masalah apa jua soya termasuk tahu, tempe etc..
      4) MAsa perniagaan kami setiap hari kecuali hari isnin (cuti). Dari jam 10 hingga 7 mlm.

  33. rafeah says:

    salam, actually saya da chck smua produk utk firm kan breast dan punggung baru2 ini saya jumpa produk thanyapron made in thailand dan pil hormon perfect lady tapi kedua2 produk ini pengedar tidak mensyorkan saya utk makan. Ini kerana dlm masa yg sama saya becadang utk mengandung dlm tempoh terdekat. Mereka risau sekiranya saya makan produk yg dijual akan menganggu hormon dan kesuburan saya yg bercadang utk mengandung.
    Soalan saya disini , saya berminat utk mencuba krim PMirifica yg anda jual. Kerana saya ingin firmkan smula breast sya yg kendur. adakah boleh saya gunakan atau ada pantang larang utk saya dlm tempoh pengambilan produk yg anda jual. Adakah pil termasuk dlm pakej ini. terima kasih

    • admin says:

      Ya boleh digunakan selagi mana puan tidak pregnant. Bila dah pregnant, kami tidak galakkan supaya ia membesar secara normal. Bila mengandung, jumlah hormaon estrogen akan meningkat. Terdapat beberapa hormon lain seperti prolactin yang secara tak langsung membantu penumbuhan tisu payudara pada waktu ini. Maka apa-apa produk tidak diperlukan untuk payudara ketika pregnant disamping takut affect kandungan.

  34. manny says:

    salam admin, sy ni m’pnyai mslh payudara kecik dr bujang lg. skrg da kawin n m’pnyai 3 org anak b’umur 27thn, brt 44kg dn 154cm. semasa pregnant, melahirkn dn menyusukn anak, payudara sy m’besar ttp skrg anak ke3 sy b’umur 2 thn dn x menyusu bdn dn payudara sy jd begitu kecik n nmpk flat seja.. klu bujang dlu size 32A dn bila pegnan pki yg full cup 34B tp skrg pki 32A pon msh ada ruang kosong lg.. bantula sy sbb da byk produk sy cube t’mskla yg jenama Tha*** tu.. so apa suggestion admin.. tq.

    • admin says:

      Puan perlu mencuba PMirifica bust miracle (bust fluid, serum & intensive oil) berharga RM150 juga kapsul pueraria mirifica berharga RM110.
      Pertama sekali, tinggalkan minuman herba, jamu atau produk pelansingan. Biasakan mengambil minumam soya dan amalkan susu seperti yang saya telah maklumkan sblm ini.
      Melalui pengalaman kami, isteri yang kerap diurut oleh suami lebih cepat membesar.. minta suami bantu sekali sekala:)

      • manny says:

        tq admin. so sy kena ambi 1 set bust miracle n kapsul skali la tu kan. sa d kota kinabalu so d mana sa ble dptkan ya?

  35. Afiey says:

    salam admin…

    Saya nak tanya, bagaimana nak dapatkan kesan terbaik/maksimum bagi penggunaan Pmirifica Bust Miracle? Breast saya kecil (saiz sebelah kiri lebih kecil dari sebelah kanan), dan ianya boleh dikatakan flat. Tiada perubahan saiz yang saya alami sejak berumur 15tahun sehingga sekarang. Bagaimana saya nak atasi masalah ni? Payudara saya lebih kecil daripada gadis-gadis seusia saya. Mengikut ukuran yang saya telah ukur sendiri (tidak pasti betul atau salah) saiz payudara saya hanyalah 32AA sahaja. Saya telah menggunakan produk kapsul PM sejak dari bulan Mac 2012 manakala Pmirifica Bust Miracle pula lebih kurang 2 minggu. Ada tak teknik yang lebih efektif bagi membesarkan saiz payudara saya seterusnya menegang dan menganjalkannya? Boleh tolong emailkan teknik urutan yang seefektif yang mungkin ke email saya? Saya sangat malu dengan penampilan fizikal saya. Diharap admin dapat membantu masalah saya ini.

    Terima kasih…

    • admin says:

      Cik/puan menggunkan kapsul Pueraria Mirifica berjenama apa yea? Boleh bagitahu umur cik/puan? Sebenarnya saiz 32A adalah saiz yang boleh dibesarkan melainkan umur cik/puan kurang dari 20 tahun dan belum berkahwin. Kami punyai pengalaman seorg wanita mempunyai saiz sedemikian sebelum kahwin. Kemudian beliau berkahwin pada umur 21 tahun. Setelah berkahwin, saiz payudara naik ke saiz 34 dalam masa sebulan sahaja! Ini adalah peranan hormon dan ransangan dari suami.

      Sila hubungi saya segera dan sangat baik jika puan boleh datang ke tempat kami utk kami analisa, 012974938.

  36. ila says:

    saya berminat dgn produk ni…tp breast sy kecil sblh…sy dah tak menyusukan anak lg…jd brest sy buleh kembali normal semula ke kalau sy guna produk ni..

    • admin says:

      Adakah sebelum ini breast hampir sama besar? Jika begitu, PMirifica boleh membantu mengembalikan saiz semula.. tq

  37. sue says:

    saya bersyukur sgt lepas penggunaan yg berterusan selepas 2 minggu ia mmg memberi kesan….hpy sgt….yahooooo……mmg ternyata tk payah nak kuar beribu2 yg hasilnya kita sendiri tak pasti….insyallah product sgt membantu

  38. hasnah mohd arif says:

    saya berminat dengan produk capsul pmirifica…saya berada di saudi arabia…bagaimana cara utk membuat pembelian secara pos…

  39. Ida says:

    macamana nak tahu cara urutan yang betul?

  40. cinta abadi says:

    askum gmn cr`y sy ingn mmbli prodik ni

  41. nina says:

    salam sejahtera..saya bminat dengan produk feminin serum nie..sekiranya saya mengandung, bleh tak menggunakan produk nie?
    macam mana cara untuk menngunaknnya? adakah melalui sapu di bahagian luar dgn dalam sahaja memadai untuk keberkesannya?

    • admin says:

      Wanita yang pregnant tidak sesuai menggunakan feminin serum bukan disebabkan ia bahaya pada baby tetapi ia tidak berapa berkesan dengan horman ibu mengandung. Kami tidak mahu pelanggan mengambil risiko sekiranya ia tidak berkesan.

  42. hanim says:

    hi, saya berminat utk mencuba Pmirifica Bust miracle dan juga Pmirifica Feminine serum saya tinggal di luar negara new zealand saya ingin bertanya bagaimanakah kos dan termasuk kos penghantaran dari malaysia ke new zealand

  43. Nor says:

    Salam puan. Adakah teknik urutan disediakan sekali apabila membeli set PBM ini?
    terima kasih

  44. nana says:

    saya nak tanya, saya nak tegangkan breast saya, dan nak kecilkan sikit. apa produk yang perlu saya guna dan macam mana caranya? kalau saya beli, ada sertakan sekali cara2 urutan dsbnya?

    • admin says:

      Produk kami tidak akan mengecilkan, sebaliknya bertindak menganjalkan dan menegangkan payudara yang lembik dan jatuh. Sekiranya puan ingin mengecilkan payudara, bolehlah datang membuat rawatan di spa kami untuk mengecilkan sekaligus menegangkan kembali payudara puan. Ini kerana rawatan tersebut boleh dilakukan hanya dengan menggunakan mesin rawatan kami sahaja beserta beberapa serum rawatan mengeclkan yang terdapat di spa kami. TQ

      • nana says:

        saya agak ada masalah sebab saya tinggal di Kuching dan cuma pulang ke Semenanjung. boleh ke kalau saya guna dulu untuk menegangkan? breast saya memang macam ni sejak dulu lagi, sejak saya perasan saya ada breast :) boleh ke diubah bentuknya? kalau saya datang ke spa, yang mana paling dekat dengan KL dan berapa kali yang diperlukan?

  45. amy says:

    Salam sejahtera puan,
    Saya terbuka artikel ini secara tidak sengaja dan berminat dengan produk yang dinyatakan. Terlebih dahulu, saya ingin mengetahui,
    1. Sejak bilakah produk ini digunakan?
    2. Adakah produk ini berkesan sekiranya kita tidak mengambil kapsul?
    3. Adakah pihak puan menerima bayaran secara transfer/bankin sekiranya saya ingin membeli produk tersebut?
    4. Apakah yang akan terjadi sekiranya saya menghentikan penggunaan produk ini setelah mendapatkan saiz payudara yang diingini?

    Untuk pengetahuan puan, saya berumur 30 tahun dan masih belum berkahwin kerana berasa rendah diri mempunyai saiz payudara yang kecil.

    terima kasih.

    • admin says:

      Produk ini telah kami gunakan sejak dari tahun 2006 sebagai salah satu rawatan payudara yang paling berkesan di spa kami di selangor. Cuma baru tahun ini kami ingin berkongsi kepada orang ramai. Produk ini telah ditambah dengan formulasi baru yang membolehkan pengguna tidak perlu lagi mengambil kapsul. Kesannya adalah sama seperti mengammbil kapsul dan menggunakan produk luaran. Untuk tempahan dan pembelian online, kami menerima bayaran yang dibuat secara transfer/bankin/kredit card/paypal/maybank2u/cimb klik.
      Setelah menggunakan produk ini sehingga mendapat kesan yang diingini puan boleh berhenti memakainya tetapi elakkan berhenti secara mendadak. kesan payudara yang cantik memang akan kekal. Tetapi faktor peningkatan usia dan pelbagai masalah lain berkaitan tubuh badan dan hormon sedikit sebanyak akan mengganggu keadaan payudara yang tidak disupport dengan sebarang produk. Sebaiknya teruskan pemakaian produk ini sekurang-kurangnya, sekali seminggu sebagai rawatan mingguan. Payudara yang kecil boleh dirawat dengan produk ini selagi ia diamalkan secara konsisten dan berterusan. Cubalah, cik pasti berpuas hati dengan hasilnya. Malah kulit payudara akan kelihatan semakin gebu, cerah dan pejal semulajadi. Terima kasih.

  46. Mimi says:

    Salam.. pertama kali saya membaca artikal ini, hati saya tertarik untuk mengetahui mengenai produk ini dengan lebih mendalam.. Setelah membaca penerangan khasiat, kesan dan cara penggunaannya, saya berminat untuk mencuba. Saya berumur 36 tahun, memiliki tubuh yang gempal dengan berat badan 85kg. Payudara saya mengendur tetapi masih pejal dan padat. Payudara berubah bentuk disebabkan oleh kegemukan di bahagian lengan dan badan saya. Saya berharap mendapat penjelasan berkenaan dengan produk ini seperti harga kos, pantang pemakanan sepanjang tempoh penggunaan produk ini. Sekian terima kasih.

    • admin says:

      Puan,
      Tiada sebarang pantang pengambilan makanan sepanjang puan menggunakan produk kami. Puan sebaiknya mengambil set Pmirifica Bust Miracle untuk mengatasi kekenduran payudara yang puan alami. Namun, kami mencadangkan agar puan membanyakkan pengambilan ulam-ulaman agar kulit sentiasa tegang dan sihat. Bagi mengembalikan semula kedudukan payudara puan ke postur sediakala, sedikit urutan khusus yang dilakukan dengan menggunakan Bust Fluid dan Bust Serum akan menarik kembali bentuk payudara ke tempat asalnya (cara mengurut ada diterangkan bersama produk).

      Untuk mengecilkan badan dan lengan serta setiap bahagian badan yang bermasalah, kami ingin mengesyorkan agar puan mencuba Slimming Set kami. Puan boleh lah merujuk kepada http://www.arecaspa.com/?page_id=99 untuk melihat jenis produk, harga serta maklumat lanjut. Pelanggan kami amat berpuas hati dengan keberkesanan produk ini. Hanya dengan pemakaian produk secara konsisten selama seminggu sahaja sudah mampu menampakkan kesan mengecil pada bahagian yang puan inginkan.

      Puan turut dinasihatkan agar meminum banyak air suam agar sisa toksin badan yang terkumpul akan keluar. Terima kasih.

  47. admin says:

    Di Sarawak kami belum ada pengedar. Puan boleh beli secara online http://www.pmirifica.com/beli-online/
    Untuk jadi pengedar, puan perlu beli sekurang-kurangnya RM 550 after less (boleh campur-campur, bust mracle, intimate care, intimate serum)

  48. admin says:

    umur masih terlalu muda, ia belum develop sepenuhnya.. tunggu 21 thn adalah lebih baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>