Uncategorized

Masjid_Sultan_Ibrahim,_Muar,_Johor

From Johor with dream

Kisahnya… Kali ini sy nak share kisah seorang customer dari Johor.  Ya..with dream. Dream with dedication.  Dedication with discipline 🙂 3 set produk kami telah beliau guna sebelum datang buat rawatan yang pertama.  Itulah kenapa saya katakan dream with dedication & discipline.  Betul-betul determine untuk merawat masalah payudara beliau yang kecil! Apabila beliau call untuk datang, beliau kata beliau telah guna hampir 3 set (bermakna dah beli 3 kali).  Saya  tidak teruskan bertanya kerana terdetik mungkin produk ini tidak membantu…

Read More
essential-oils

Susahnya memformulasi produk breast

Tahukah anda bahawa kami mengambil masa hampir 12 tahun untuk mencipta produk payudara yang unggul? Kami telah cipta pelbagai cream, minyak, tablet, kapsul, gel dan sebagainya untuk payudara.  Kami juga sentiasa mengkaji dan memperbaharui produk tersebut tahun demi tahun.  Dan kami membaca ratusan scientific journal berkenaan produk/rawatan payudara.  Ini bagi memastikan bahawa anda dapat produk yang terbaik dari kami. Dan bukan produk yang baru diciptakan setahun dua 🙂 Eksplorasi kami dalam rawatan payudara ini membawa kami ke pelbagai bidang rawatan di…

Read More
womens mirror

Cerita sama, kisah gembira

Hari ini seorang pelanggan dari kwsn Selangor datang untuk rawatan breast kali kedua. Beliau datang sangat awal sebelum kedai kami buka:) Kemudian beliau berbicara…’Breast akak dah tukar size…’  Itulah kata-kata pertama yang keluar dari mulut beliau apabila saya datang buka kedai:) Kelihatan wajahnya yang riang, tidak dapat disembunyi.  Beliau berkata lagi ‘Akak dah habis beribu sebelum ini dan pelbagai rawatan dan produk dah dicuba’.  Saya hanya mendengar tanpa mencelah, tapi dalam hati sy sgt bersyukur… ‘Rawatan Ira ni betul-betul dapat…

Read More
flat breast

Payudara kecil besar kembali?

Payudara kecil terbentuk dengan pelbagai sebab seperti kekurangan vitamin, horman kurang atau tidak seimbang, energy blockage, masalah pada ovari atau thyroid gland dan lain-lain lagi. Kebiasaannya kami mendapati masalah hormon lebih memainkan peranan kepada payudara kecil.  Kami sering syorkan customer untuk menjalani rawatan horman balancing sebelum memulakan rawatan membesarkan payudara. Baru-baru ini, kami di datangi seorang customer dari tempat yang agak jauh, dengan keadaan payudara yang seperti lelaki (betul-betul flat).  Seperti biasa beliau telah gunakan puluhan produk sebelum ini.  Sy…

Read More
thumbsup

Dah berhabis RM 15000 tapi tiada hasil

Seorang customer dari KL pada rawatan kedua di tempat kami bercerita sebenarnya sebelum ini beliau telah berhabis lebih RM 15000 untuk membesarkan payudara beliau di salon ‘ternama’ katanya.  Beliau agak terkejut, hanya dengan sekali rawatan di tempat kami, perbezaan saiz menjadi ketara dan payudara membesar dengan cantik.  Saya dapat lihat perbezaannya ketika beliau datang pada kali yang kedua ni.  Dan beliau hanya menghabiskan tidak sampai RM 300 sekali rawatan di tempat kami 🙂 Kes yang beliau hadapi ini sebenarnya telah…

Read More
women

6 hari je payudara dah mula tambah isi

Cerita hari ni…seorang pengguna product set lengkap Pmirifica amalkan set lengkap bust untuk menegang dan menambahkan isi payudara. Beliau pernah bersalin dan menyusukan 3 orang anak. Mengalami masalah payudara kecil serta tidak pejal. Beliau dah amalkan banyak product dan telah pun mengambil beberapa jenis suntikan untuk memejalkan payudaranya. Tapi tetap tak berhasil. Kemudian beliau datang ke Areca untuk mendapatkan rawatan bagi masalah payudara kecil dan lembik. Kami gabungkan rawatan cosmetic acupuncture dan aesthetic bust enlargement treatment dalam tempoh 2 jam…

Read More
ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm