Beli Online

Penghantaran adalah PERCUMA untuk semua kawasan Malaysia.

Indonesia, Brunei dan Singapore penghantaran adalah RM60.

Sila email perkara berikut kepada darin.world@yahoo.com atau SMS ke Pn. Ira, 0129724938 setelah pembayaran dibuat.

1) Nama

2) Tel

3) Alamat penghantaran

4) Tarikh dan waktu pembayaran

5) Nama dan jumlah barang

Penghantaran mengambil masa 1 hingga 3 hari.

Pembayaran boleh dibuat ke salah satu akaun bank berikut:

1) Maybank, no: 107014020308, atas nama Nazira Binti Harun

2) CIMB bank, no: 7014070620, atas nama Nazira Binti Harun

3) Bank Simpanan Nasional (BSN), no: 1016141000005803, atas nama Nazira Binti Harun

4) Paypal, bayar kepada darin.world@yahoo.com (anda perlu login ke akaun anda, kemudian pilih ‘send payment’, isi email ‘darin.world@yahoo.com’ dan jumlah dalam MYR)

169 comments

  1. Salam.. Sy nk besarkan payudara kerana akan berkahwin beberapa bulan lg. Ape yg perlu sy guna & brp harganya?

  2. Salam,

    Produk yang mana satu untuk besarkan buah dada dan menegangkan.

  3. salam…saya berminat dgn produk ni dan ingin mencuba.Bagaimana cara guna pmirifica feminine serum dan barapa lama kesan positif dapat dilihat.tq

    • Cara guna sangat mudah ya. Seperti yang telah kami nyatakan kaedah pemakaian feminine serum ini di website kami http://www.pmirifica.com, cuci bersih tangan anda dengan penghapus bakteria. Kemudian ambil satu ke dua titik serum (awas! serum ini cair) atau sebesar sebiji mutiara ke atas jari dan sapu terus ke dalam vagina seluruhnya( semampu jari anda boleh sapu ya). Kemudian, sekiranya nak sapu juga di bahagian luarnya, bilas tangan anda, keringkan dengan tisu bersih kemudian ambil secukupnya(2-3 titik) dan terus sapu rata keseluruh kawasan luaran vagina. Amalkan 1-2 kali sehari, insyaallah akan dapat kesan seawal 3 hari( ingat! ia bergantung dengan keadaan badan individu).

  4. boleh guna crdt card tak utk buat payment?mcm mane?

  5. Kalo nak besarkn payudara sesuai beli produk mana ye??sbb sy pnya breast kecik sgt la..ad kesan sampingan x kalo guna produk nie???ambk masa brapa lama utk pmbesaran ea??kalo duk area jb cmne sy nk beli ye??

    • Cepat dan lambat bergantung kepada keadaan breast, yg penting buat urutan yg disyorkan setiap hari..
      Johor Bahru – Pn. Nazlah, 0136162269

  6. payudara saya agak besar dan sangat kendur walaupun tubuh saya kecil. adakah product yang ditawarkan sesuai untuk saya gunakan?

    • jika kendur, boleh gunakan pmirifica bust miracle.. dan supaya tak terlalu besar, guna bust fluid sekali sehari tetapi gunakan intensive oil siang dan malam

  7. salam, puan, kalaw saya nak tegangkan payudara sahaja produk ape yang perlu saya ambl ye? Tq

    • gunakan set pmirirfica bust miracle..jika tak nak besarkan, guna bust fluid sekali sehari tetapi gunakan intensive oil siang dan malam

  8. Seperti mana yang puan nyatakan, jika “tidak mendapat apa-apa kesan daripada penggunaan Pmirifica Bust Miracle selepas 3 bulan menggunakannya, sila datang ke pusat rawatan kami untuk mendapatkan ‘Full Bust Treatment’ secara percuma berharga RM300. Sila bawa resit ketika berkunjung.” Tapi, bagaimana pula jika saya membelinya dari pengedar?

    • Sekiranya beli dari pengedar bawa set tersebut ya. Kami akan beri rawatan percuma sebaik puan datang kemari ya. Tq

    • Dalam set pmirifica bust miracle yg besar, kami sertakan terus kad jaminan dalam pek tersebut sebab saiz besar ini memang penggunaan utk hampir 3 bulan. bermakna jika habis guna pek besar tapi tiada result, boleh pergi ketempat kami percuma. Tapi jika beli set pmirifica bust miracle saiz biasa, memang tiada kad jaminan sebab ia utk pemakaian sebulan tetapi puan masih boleh datang sekiranya dapat membuktikan telah pakai selama 3 bulan (sekurang-kurangnya 3 set). Beli dari pengedar pun tidak apa kerana kami boleh check dengan pengedar kami, tiada masalah.

      • Saya telah berkahwin dan pernah keguguran..sebelum berkahwin dan selepas keguguran, payudara saya masih ok..tp setelah berat badan saya menurun tahun ni, payudara saya mengecil sedikit..apakah produk yg sesuai utk saya gunakan?

  9. Saya ingin bertanya, adakah PMIRIFICA BUST MIRACLE mengandungi bahan aktif yang boleh menyebabkan kanser. Memandangkan kanser payudara yang tinggi saya ingin tahu samada PBM ini selamat untuk digunakan oleh semua peringkat umur. Terima kasih!

    • ya selamat digunakan. Rakyat thailand kerap menggunakan pueraria mirifica bahan utamam produk kami dan mereka mempunyai peratusan kanser payudara antara terundah di dunia. Pueraria mirifica ini sebenarnya menceah kanser.. produk kami didaftarkan dengan kkm dan selamat.

  10. saya berumur 38 tahun dan mempunyai cahayamata 3 orang. Berat badan saya 59kg. Ketika bujang saiz breast saya 32cupA. Kini 34cupA. breast saya kecil disebelah kanan. macam saiz 32cup A.
    Saya memang ada perasaan rendah diri kerana tidak seksi berbanding mereka yang sebaya saya.Saya telah makan Thanyaporn tetapi agak lambat dan rasa kecewa….adakah PBM ini selamat dan berkesan.

    • InsyaAllah boleh dgn produk ini. yg kecil sebelah perlu dilebihkan urutannya.
      thanyaporn kena makan lebih kapsul dlm sehari kerana mg pueraria mirifica per kapsul agak rendah berbanding kapsul yg kami syorkan. Satu lagi, apa-apa produk yang kita makan/minum tidak akan membantu tanpa urutan (sebilangan kecil sahaja yg akan berjaya).

  11. Ass.wr.wb.
    Alamat penjualan di Jakarta ada dimana? Ada nomor rekening bank transfer di Jakarta / indonesia ? Wass.wr.wb

  12. Hi..saya dh bank in acc Maybank smlm, 22 Oct, jam 8.38 pm..sy dh email jugak details pembelian dan alamat. Bila ye akan pos?

  13. Saya FASLINDA BINTI HARUN (0194639313) dah bank in slm dlm MAYBANK IRA RM260.
    jam 2.34 PM….harap dapat dipos besok (selasa)
    utk tempahan PMirifica Bust Miracle & Feminine Serum.

  14. sy berat 41kg,tinggi 156cm.Payudara saiz 32a.tidak penuh.suami kurang tertarik dengan payudara saya,berminat utk dptkan produk puan cuma tertanya2 boleh kah sy mengambil produk ini sedangkan sy sedang merancang untuk hamil.buat masa skrg ni , sy sedang menembil EPO dan asid folic serta VCO.

  15. saya sdh buat pembayaran pada hari ini 8/10/2021 pada pukul 1:35pm,product name: PMIRIFICA BUST MIRACLE melalui tranfer CIMB bank ti Nazira binti Harun. TQ..agak2 bla smpai?

  16. Saya mempunyai 4 anak. Sejak menyusu anak bongsu, payu dara kiri mula mengering( kurang susu) dan baby selalu tidak puas menyusu. Sejak itu, baby hanya menyusu payu dara kanan saje yg ade byk susu. Lama kelamaan , saiz kiri mengecil dan mengendur akibat tiada rangsangan. Kini sudah tak menyusukan anak.Malu juga nak tgk cermin bila nampak saiz kiri kecil dan kanan 2xganda besar. Boleh product product Puan ni menolong masalah Saya ?adakah hanya bhgn kiri saja perlu dirawat ? Saya berada di Ireland ? Brp kos pos dan ade jaminan product sampai dan selamat ?

  17. Sya nk belikan isteri sya Pmirifica Feminine Serum – RM60, utk sya pula Lastinglust SERUM & Lastinglust INTENSIVE OIL – RM130 (harga package). Soalan : Sya tinggal di Klang, dmana sya bleh byr cash & carry dri stokist yg terdekat? Adakah total RM190 tepat?. Tks.

    • PMirifica Feminine Serum, RM90. Pengedar pmirifica yang berdekatan ialah Shah Alam – Pn. Suhana, 0162221769.
      Utk lastinglust, pengedar Klang – – En. Zarul 017 6992571

  18. Salam
    Saya menpunyai saiz payudara yang sederhana, cukupkah dgn hanya mengambil PBM and PBM ni hanya untuk mengurut aja? Bagaiman dgn kapsul nya pula, perlukah saya ambil skali. Jazakallah khair

  19. salam saya nak tnye breast sye semakin mengecil, dr yg asl. Skng saya ade pergi klnik amik injection hormon,n dia ade bagi sekali dgn pil, kalau dh mkn pil lain. Bole ke cmpur dgn produk lain? atau. Gunakan krim dia sja?saya buntu skang ni,sbb dh 4buln. Mantain mkn. Pil. Dr klnik. Tpi breast still same..saye mcm nk cube krim produk u nie sje agak. Bole brkesan x?tq

    • Emm.. kami dah consult beberapa rakan doktor dan mereka tidak berapa galakkan.
      Cuma boleh guna intensive oil sahaja utk membantu..
      Sekiranya puan telah berhenti menggunakan pil hormon klinik tersebut, baru boleh gunakan produk kami..

  20. salam, saya dah buat bayaran untuk set seunit Pmirifica Bust Miracle dan sudah hantar butiran ke e-mail puan Ira.Agaknya bila barang ni saya boleh dapat.Saya tinggal di Penang.Thanks

  21. umur saya 41 thn. coli sya hanya bersize Cup A32, apa pendapat admin

  22. jika saya menggunakan set ini, dalam tempoh brapa lama ia akan menampakkan hasilnya?

    • Bergantung.. jika payudara sederhana saiznya tetapi sekadar tidak anjal.. dlm 2 minggu dah dpt result.
      Jika terlalu kecil, mungkin hingga atau lebih dari 2 bulan.

  23. Bolehkah pil dimakan bersama jamu > sya amalkan memakan jamu MD..

    • Jamu MD ini juga menguruskan badan..
      Puan cuba ingat kembali sebelum puan makan jamu dan selepas makan jamu ada perubahan pada saiz breast tak? Jika tiada, maka boleh diamalkan bersama..
      Jika saya sendiri, saya tinggalkan semua jamu… kapsul tersebut juga memberi kesan sebagaimana jamu.

  24. Saya berumur 31 dan sya mmpyi payudara yng kecil…so,produk mana yg sesuai untuk saya…

    • Kecil tu saiz apa ya? Gunakan set PMirifica bust miracle. Jika terlalu kecil perlu ambil tambahan Kapsul Pueraria mirifica.
      Amalkan susu fresh dan soya…

  25. berapa harga package utk mkn dan sapu

  26. sya sudah bayar dan email tadi..kalau di sarawak agak2 bila barang tue smpi..
    kapsul x promosi ka?

  27. sy dh trnsfer hari ni agak2 bila blh dpt ye?sy dh sms pd pn ira tp xde feedback dr pn..

  28. Assalam, blh bagi cadangan, saya berumur 30thn dan payudara saya sedikit besar tapi selepas saya bersalin anak pertama, saya mengadami masalah di mana payudara saya menjadi kundur. Ini membuat saya merasa kurang berkeyakinan. Harap admin blh mbantu saya mengatasi masalah ini.

  29. saya nak tanya, berapa harga untuk kapsul pueraria mirifica dan pmirifica bust miracle termasuk postage kesemuanya? berapa lama tempoh penggunaan untuk mendapatkan hasilnya? selepas habis produk ni, perlu x untuk menyambung penggunaannya lagi? saya berminat utk menggunakannya..

  30. sy berusia 30thn…sLps berslin payudara mjd leper…sy mjd krg bkeyakinan bla nk bsma suami…sy msih myusukn anak sy….ada effect x pd baby…n bpa ya harganya…

    • Leper atau kecil? Puan boleh cuba PMirifica Bust Miracle terlebih dahulu, kami telah menambahbaik (semenjak minggu lepas) dengan menambah jumlah pueraria mirifica dalam set PMirifca Bust Miracle. Jika selepas sebulan lansung tiada perubahan, inform kami utk mendapatkan kapsul pueraria mirifica (takut disebabkan oleh estrogen deficiency). Antara tips yang baik yang diamalkan oleh pelanggan kami ialah pengambilan kalsium (atau susu segar/anelene yg kaya kalsium) ketika menggunakan PMirifica bust miracle. Ia membantu mempercepatkan tindakbalas dan penyerapan.
      Harganya ialah RM150 semenanjung, RM160 Sabah sarawak.

  31. hello admin….. base on komen2 kat atas nie mostly breast yg mmg pada asalny kecil admin suggest utk makan dgn kapsul sekali. so sy nak tahu..mcm mana saya boleh dapatkan both produtcs? kapsul mirifica dgn set PMirifica Bust Miracle. Hope Admin boleh bg detail segera ye..sbb berminat sgt. tq so much…

    • Kapsul boleh order dari saya..tapi delivery utk kapsul agak lambat, 2 weeks.
      PMirifica bust miracle ada stock. Boleh juga jika nak cuba PMirifca Bust miracle dulu, jika selepas 2 minggu langsung tiada perubahan atau rasa (rasa sedikit gatal atau tegang atau berdenyut), baru order kapsul.
      Kami suggest kapsul kerana breast yang kecil kebiasaanya tidak mempunyai estrogen yang cukup. Bermula minggu lepas kami telah formulatekan high pueraria mirifaca content utk set PMirifica bust miracle supaya lebih berkesan lagi.., tapi pada harga yang sama.

  32. bagaimana dari sarawak pula hendak membeli?

  33. saya bminat ngn produk ni…saya dh bkahwin berumur 29thn..sblm mgnadung berat bdn saya 45kg..slpas bsalin trun ke 39kg hga sekarang…berat badan susut buah dada pun jd kecik dan lembik…pgung sy pun leper.susu pe yg patut saya minum.mcm2 saya gn produk lain tp x bkesan.pe yg patut saya ambil ye.Promosi TWIN Pack (Pmirifica Bust Miracle & Ainterol Pure-D) tuk pe ye

    • Promosi twin pack tersebut sudah tiada. Cuma promosi pmirifica bust miracle.
      Elok puan amalkan pmirifica bust miracle dan susu yang tinggi kalsium seperti susu fresh atau anelene. Kalsium sebenarnya membantu penyerapan ‘active ingredient’ lebih cepat ke dalam tubuh.

  34. salam…sy da wt pmbyran smlm..agk2 ble ley dpt set pm bust miracle 2??

  35. sya berumur 25 tahun. sekarang sedang mengandung 8 bulan, anak ke 2. breast sy memang sudah besar sejak remaja cuma masalh sy sekarang breast besar tapi mengendur bertambah teruk bila bersalin anak pertama dan menyusu badan. breast jadi kendur dan leper. apakah produk yg paling sesuai untuk sy. dan adakah penggunaan nya tidak menjejaskan kandungan dan tidak mengurang susu apabila bersalin kelak.

    • Sebenarnya produk kami selamat digunakan untuk mereka yang mengandung dari 5 bulan keatas.
      Walaupu begitu, utk langkah keselamatan, kami hanya mengesyorkan mereka yang mengandung menggunakan serum & fluid yang ada dlm set PMirifica bust miracle, gunakan intensive oil selepas bersalin.
      Puan telah 8 bulan, saya cadangkan puan tunggu selepas bersalin dan gunakan produk kami. Ia tidak mengurangkan susu. Ketika nak menyusukan anak, lap payudara sekiranya telah buat urutan sebelum tu..

      • Kenapa ye intensive oil tidak sesuai digunakan ketika mengandung? Jika saya menggunakan serum & fluid yang ada dlm set PMirifica ketika kandungan 7 bln ke atas adakah selamat kerana ianya adalah bahan semulajadi kan?

        • intensive oil mengandungi essential oils, ia tak sesuai untuk wanita yang pregnant bawah 4 bulan. Untuk situasi puan yang pregnant 7 bln, berdasarkan pengalaman dan nasihat principle kami, adalah cukup dengan intensive oil sahaja (intensive oil juga utk lifting dan memejalkan), tak perlu guna bust fluid.

  36. Ada syarat-syarat umur untuk menggunakan produk ini?.. Bagaimana kalau umur 50 tahun ke atas?

  37. Salam..
    Harga promosi masih ada x?
    saya berumur 25tahun..kurus dan semakin kurus selepas belajar. Badan kurus kita py brst pn keci mybabkan kita rasa malu..bolehkah dan sejauh manakah keberkesanan produk ini digunakan utk menmbhkan keyakinan diri sbgai pompan?

    • Boleh guna PMirifica bust miracle. Cuba dalam sebulan, jika tiada perubahan langsung, cik kena ambil Kapsul Pueraria Mirifica. Perubahan berat badan kerana belajar mungkin disebabkan perubahan hormon (tidak stabil). Kapsul tersebut bertindak mengimbangi hormon wanita. Setelah stabil, mudah untuk menganjalkan payudara kembali.

  38. Salam,
    Promosi untuk Pmirifica Feminine Serum masih ada lagi x???

  39. Item no 1 set pmirifica bust miracle tu still promosi rm150 x?

  40. sy nak tanye dulu sy berbadan besar bila dah susut brst sy terus jd kecik mcm ne ea nak order

    • boleh guna pmirifica bust miracle.. cuma kebiasaannya mereka yang susut dari badan yg besar, lemak payudara akan bergerak ke tepi atau sedikit kebelakang. Ada sedikit perbezaan tentang cara urutan, buat urutan seperti yang disyorkan kemudian urut secara menarik lemak dibahagian tepi (atau sedikit kebelakang) menghala ke arah breast (urutan tarikan ini perlu kuat sedikit dan sehala sahaja). Untuk membeli boleh lihat http://www.pmirifica.com/beli-online atau dapatkan dari pengedar berdekatan.

  41. salam.. nak tanya 1 pmirifica bust miracle leh tahan berapa lama n mcm mana cara penggunaan dalam sehari? ada x apa2 sebab yang menghalang pgunaan produk ni contohnya tgh pregnant or period ke? tq

    • 1 bust miracle boleh bertahan secara puratanya, selama 2 – 2.5 bulan. Tidak sesuai digunakan bagi wanita yang pregnant. Jika period, tiada masalah.

  42. saya berumur 25 tahun…masa waktu sekolah menengah dulu saya sedikit gempal dan tiada masalah dgn bntuk payudara dan punggung namun bila melanjutkn pelajaran dan selepas graduate, badan sya semakin naturally ‘shrinking’ , due to stress barangkali dan juga saiz payudara smakin mengecil kpd ‘A’ cup T__T dan punggung mnjadi ‘flat’, ini amatlah memberi kesan trhadap level keyakinan diri saya.
    Boleh puan cadangkan produk yg mana perlu saya guna utk memperbaiki masalah saya ini…didahulukan dgn terima kasih dr saya : )

    • Puan/Cik,

      Dari cerita yang diberikan, boleh dikatakan puan/cik mengalami masalah hormon mungkin kerana stress dan sebagainya. Tanda penurunan berat badan sedemikian adalah tanda yang jelas. Kami akan mengeluarkan produk ‘mind clarity’ bagi menangani stress atau kehidupan yang hectic, ia dapat memberikan kelegaan serta membantu memperbaiki dan menstabilkan hormon. InsyaAllah akan berada dipasaran pada minggu depan, http://www.purityessential.com. Selain dari itu, boleh juga mengamalkan kacip fatimah utk menstabilkan hormon tetapi hendaklah pada kadar yang sikit kerana kacip fatimah boleh mengempiskan payudara juga. Bolehlah mencuba PMirifica Bust Miracle dan buat urutan yang dianjurkan dengan teratur dan agak kuat. InsyaAllah akan nampak kesannya.

  43. boleh bg cadangan n harga tak? dulu saya gemuk dan sekarang berat badan saya sudah menurun tetapi payudara saya menjadi lembik seperti anak 5 padahal saya belum kawin lagi. boleh tak cadang kan apa yg perlu saya ambil? dan berapa ye? tq

    • Penyusutan saiz payudara selepas program menurunkan berat badan berlaku adalah sesuatu yang biasa terjadi. Dengan itu sangat digalakkan untuk mengembalikan saiz asal payudara anda dengan mencuba mengurut payudara 2 kali sehari menggunakan set PMirifica Bust Miracle ini. Lakukan urutan dan sapuan produk ini secara teratur dan konsisten. Selain itu cuba banyakkan mengambil pemakanan dari unsur soya dan tenusu untuk menggebukan kulit terutamanya di bahagian payudara. Harga set PMirifica hanyalah RM150 sahaja. Boleh lihat ruang http://www.pmirifica.com/ untuk maklumat selanjutnya. Terima kasih

  44. sila email kepada saya

  45. salina binti mohamad

    kalau dari sarawak harga kos penghantaran berapa?

    • Tiada sebarang kos penghantaran dikenakan bagi semua pelanggan yang membuat tempahan. Hanya perlu membayar kos produk bernilai RM160 sahaja untuk penggunaa selama 2 bulan(bergantung kepada saiz payudara individu). Terima kasih.

  46. salina binti mohamad

    set promosi termasuk barang apa

    • Set promosi mengandungi Bust Fluid yang bertindak untuk memejalkan serta menganjalkan payudara disamping membentuk payudara menjadi bulat bugar. Set ini juga mengandungi Bust Serum yang bertindak mengaktifkan sel payudara agar lebih berisi dan padat sehingga kulit sekitar payudara nampak halus dan penuh.

  47. bolehkan saya menggunakan PMirifica Bust Miracle tanpa urutan tetapi selepas sapuan saya menggunakan pump? adakah teknik ini (sapuan+pump) selamat jika saya bercadang utk hamil?

    • Ya, teknik yang puan sebutkan itu adalah selamat dan tidak akan meninggalkan apa-apa kesan sampingan yang boleh menjejaskan kandungan. Terima kasih.

  48. Boleh ke product ini diambil jika saya sedang mencuba untuk hamil?

    • Bagi yang sedang merancang untuk hamil, kapsul sahaja yang tidak boleh di ambil. Manakala PMirifica Bust Miracle adalah selamat untuk disapu ke bahagian payudara puan. Sapuan diluar tidak akan membayahakan kandungan seseorang. Walaubagaimanapun puan dinasihatkan agar mengurangkan urutan ke atas payudara bagi mengelakkan tekanan pada bahagian peranakan semasa membuat urutan tersebut.TQ

  49. Akak berminat nak beli twin pack.. Boleh confirm tak melalui email.

    Promosi TWIN Pack (Pmirifica Bust Miracle & Ainterol Pure-D) adalah RM 200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm