Beli Online

Penghantaran adalah PERCUMA untuk semua kawasan Malaysia.

Indonesia, Brunei dan Singapore penghantaran adalah RM60.

Sila email perkara berikut kepada darin.world@yahoo.com atau SMS ke Pn. Ira, 0129724938 setelah pembayaran dibuat.

1) Nama

2) Tel

3) Alamat penghantaran

4) Tarikh dan waktu pembayaran

5) Nama dan jumlah barang

Penghantaran mengambil masa 1 hingga 3 hari.

Pembayaran boleh dibuat ke salah satu akaun bank berikut:

1) Maybank, no: 107014020308, atas nama Nazira Binti Harun

2) CIMB bank, no: 7014070620, atas nama Nazira Binti Harun

3) Bank Simpanan Nasional (BSN), no: 1016141000005803, atas nama Nazira Binti Harun

4) Paypal, bayar kepada darin.world@yahoo.com (anda perlu login ke akaun anda, kemudian pilih ‘send payment’, isi email ‘darin.world@yahoo.com’ dan jumlah dalam MYR)

169 comments

  1. kala u payudara flat n leper..perlukh ambil stem cell atau juz guna set pmirifica bust n mkn kapsul je? lg satu bpe biji kapsul utk diambil utk sekali mkn?

  2. Salam sis..umur sy 38thn..tggi 152 cm berat 53 kg…masalah sy breast sy kecil & flat. Nipple pun cam selalu termasuk ke dalam..sy bru je bli thanyaporn sebelah jumpa site u nie…boleh ke sy amalkan pmirifica bust mirical tu dgn thanyaporn tu sbb syg la plak bru beli..

    • Ok jika kecil.., untuk permulaan, puan perlu gunakan set pmirifica bust miracle dan kapsul mirifica plus kami. bila saiz dah ok, tak perlu gunakan kedua-dua produk, cukup amalkan salah satu samada kapsul atau set luaran (set pmirifica bust miracle). Setakat ni rekod kami 100% berjaya jika mulakan dgn set pmirifica plus beserta kapsul mirifica plus kami:)

      thanyaporn puan boleh ambil juga, tetapi kesan nya amat minima (maaf terpaksa jujur) dari pengalaman ramai pelanggan kami. Kapsul mirifica plus kami lebih effektif.. Kulit juga akan jadi cantik kerana ada juga collagen dlm kapsul tersebut.

      Untuk mencari kapsul terbaik buat customer kami, kami telah mencuba pelbagai brand dari tahun 2006! akhirnya buat masa ini, bagi kami kapsul mirifica plus memberikan kepuasan buat pelanggan.

  3. Slm sis sy nk oder…

  4. puan..saya berumur 21 tahun…tinggi saya 153 berat saya 41..saya mempunyai breast yg biasa2 saja…sesuai x saya ambil produk ni?

  5. Salam Puan. Saya berumur 34, berat badan 54kg, tinggi 154cm. Payudara saya suddenly mengecut tanpa sebarang sebab. Bra 34b dulu penuh tapi skrg dh x penuh. Jika saya hanya mengambil kapsul mirifica, adakah boleh membantu? Tlg saya sis. Terima kasih.

    • tak, masih perlukan.. sekiranya tidak terlalu mengecut, memadai set pmirifica sahaja tanpa kapsul. Yg penting urutan dibuat secara harian ya. Tapi jika ditambah kapsul, juga lebih baik.

  6. Saya berumur 29 tahun dan berat saya 57kg.. masalah saya payudara semakin kecil dan lembik… apakah produk yg sesuai utk saya? Macam mane nak order?

  7. Salam,,sy berumur 28 thn berat slepas bsalin skrg 63kg..tinggi 165.ok sy nk tnye,breast sy xterlalu kecil tp sederhana jela..so perlukah juga sy ambil pil kapsul mirifica tu atau juz ambil pmirifica burst miracle shj.?dan nk th klau bli satu botol burst miracle tu bole gunautk brapa lm.?koau dh dot kesan positif then sy bhenti,adakah bentuk payudara akn kembali kpd bntuk asal?

    • tak perlu ambil kapsul. Jika nak ambil pun boleh juga. Harga kapsul rm130, 120 kapsul.
      Set pmirifica bust miracle berharga RM200 utk kegunaan 2.5 bulan.

  8. Pusan RofinahAbdullah

    Berat badan saya 55kg dan berumur 49 tahun, masalah saya ialah mempunyai buah payudara yang kendur Dan tidak berisi Dan padat. Jadi tergerak hati untuk mencuba kan product ini, yang mana satu saya patut gunakan Dan Ada Kah ia akan memberi apa saya hajati iaiitu mempunyai sepasang payudara yang padat Dan kenjal itulah idaman Suami saya, bantulah saya

    • ia masih boleh, tiada masalah. Gunakan pmirifica bust miracle. Elok ditambah Kapsul pueraria mirifica (di awal rawatan sahaja) bagi meningkatkan estrogen supaya kesan lebih cepat (kerana faktor umur).

      • Pusan RofinaAbdullah

        Terima kaseh kerana sudi membalas pertanyaan saya, tolong jelaskan apa saya patut buat bagi mendapatkan barang barang yang puan anjurkan itu Dan berapa jumlah kesemua Nya Dan barang ini Akan di hantar ke Brunei

        • 1) Barang: PMirifica Bust Miracle = RM200, Kapsul Pueraria Mirifica = RM120. Total = RM 320.
          2) Kos Penghantaran (poslaju) = RM40.
          Jumlah keseluruhan = RM360.

          Puan boleh buat bank transfer dari mana-mana bank di Brunei:

          Nama Bank: Maybank
          Akaun no: 107014020308
          Nama pemegang akaun: Nazira Binti Harun
          Swift code: MBBEMYKL
          Alamat bank: 44th Floor, Menara Maybank, 100 Jalan Tun Perak, Kuala Lumpur 50050

          Jangan lupa buat urutan seperti yang disarankan setiap hari. Tiada pelanggan kami yang gagal apabila mereka membuat urutan harian yg kami syorkan bersama produk kami.

  9. Salam,sy dri klntn,umr20 n brt 40kg,mslhnya pyudra sy trllu kecil n kendur, blh tak sy gunakkan,pmirifica bust miracle ?brpa lma kesan jangkannya dlm smngu?brpo hrganya?dimna nk bli klau di klntn?

    • jika terlalu kecil sangat perlu unutk mengamalkan kapsul pueraria mirifica (terutama 3 bln pertama). juga perlu mengamalkan pmirifica bust miracle. jika kecil sgt, ia ambil masa sedikit.. dln 2 bulan akan dpt merasai kesan. sila contact pengedar kelantan:
      Kota Bharu – Nor, 0139342754

  10. breast saya tak padat cup pun tak penuh klu pakai bra mcm flat je, tinggi saya 160cm dan berat 52 kg ..jadi saya harus ambil set yang mana satu ya?dan harganya berapa?kalau nak tengok kesan jangkaannya dalam berapa minggu?produk ni boleh tambah saiz sampai berapa ?

    • Berat dan tinggi ok.. breast sepatutnya mudah utk naik. Gunakan PMirifica Bust Mircle dan kaspsul pueraria miriifica. Lepas dah ok, tak perlu amalkan kapsul pueraria mirifica lagi.

  11. salam…boleh sy tau macam mana nak beli herba yang admin terangkan di dlm ruang komen di atas.?? sy berminat nak beli sebab sy mengalami berat badan 75kg..umur sy 27thn..sy nak kurgkan brt bdn…

  12. Salam Pn Ira,

    Ingin kepastian, saya berusia 43thn & bekerjaya. Ketinggi 155cm, berat 56kg. Masalah saya mempunyai payudara yg agak besar (size cup F70) & sagging. Ingin mendapatkan payudara yg anjal & menegang.

    1) Set yg manakah perlu saya gunakan?
    2) Cara urutan yg betul?
    3) Adakah urutan detox dimestikan utk dilakukan? cara menentukan point bagi payudara yg sagging?
    4) Jika ingin mendapatkan rawatan di ARECA, adakah bayaran tambahan diperlukan? Kos yg dikenakan?

    Tq

    • Pn. Leena,

      Emm.. saiz mmg sgt besar, ideal jika cup D dan padat.
      Jika tegang dan tak sagging, payudara puan pasti akan ke arah saiz D. Sagging tersebut yg menyebabkan payudara jadi besar.
      Dengan keadaan puan, puan perlu menjalani rawawatan di tempat kami dahulu untuk mengecilkan payudara, kemudian baru boleh menggunakan produk kami di rumah.
      Kos rawatan ditempat kami hanya RM130. Paling murah di pasaran bagi rawatan yang berkesan.

  13. assalammualaikum…sy ada masalah keputihan…sudah 2bulan berlarutan..pelbagai produk sy dah mkn dan amalkan tp masih x ok…sy sudah x tahan dengan gatal-gatal di miss v sy..boleh suggest apa yg terbaik utk sy…sy nak pulih secepat yang mungkin…tq

    • Yang terbaik.. gunakan PMirifica Feminine Care untuk hilangkan keputihan. Kemudian gunakan PMirifica Feminine wash untuk cucian harian.
      Memang sangat berkesan.. sangat..sangat berkesan. Setakat ini yang beli masih kekal 100% berjaya menghilangkan keputihan.

  14. As salam..
    Saya berumur 36 thn.Mempunyai ketinggian 153cm tetapi berat bdn berlebihan 85kg.Saya juga mengalami mslh perut buncit. & haid tidak teratur.Sekiranya dr pndgn sisi,perut sya lbh tinggi dri menara payudara.Payudara saya juga dalam kategori kecil (saiz bra 38B tapi x full pun).Adakah sya sesuai untuk menggunakan produk ini?minta pn beri cdgn & pndgn..tqvm

    • w’salam.. tiada masalah, boleh saja menggunakan produk kami.

      Tapi demi kesihatan puan, ada baiknya puan berusaha menurunkan berat badan. Saya seorang yg sgt sibuk dan skrg agak sukar utk exercise, baru – baru ini, saya mengamalkan herba utk meningkatkan metabolism, bukan herba utk menguruskan badan melalui kaedah flushing, detox atau herba ala kacip fatimah (di khuatiri breast sagging). Herba ini adalah seabuckthorn (sea berry), sangat terkenal dengan khasiatnya yg pelbagai. Ada juga syarikat MLM seperti SNE yg memanfaatkan herba ini sebagai bahan utama dalam produk mereka (dan sgt mahal!). Boleh cuba cari herba begini, jika beli dari kami ianya berharga RM150 (90 kapsul) brand dari oversea bukan dr Malaysia. Saya mengamalkan selama sembilan hari, badan turun dari 57.9 kg kepada 55.3 kg, penurunan sebanyak 2.6 kg dalam 9 hari. Badan jadi cergas etc. Sekadar berkongsi pendapat..:)

  15. Nak tanya,

    1) Time haid, kena makan kapsul mirifica ni jugak ke? Tak silap saya, tak berkesan ble kte makan time haid / pregnant / menyusu~

    2) 32A, sebenarnya ukuran dia 32/70 ke? kalau kecik dari tu 32AA la ye? Sebab payu dara saya flat sgt, dari form 1 macam tak naik pun… saya dah beli pmirifica botol besar ngn kapsul rm320, kirenya kalau sy abiskan, cup AA akan jadi cup A la kan?

    3)kalau nak buat rwtn kat senawang tu, rawatan berapa jam? dan, dari ktm senawang nak pergi pusat rawatan puan naik apa ya? ada bas ke? ke boleh jalan kaki?

    4) yg bust fluid ni lotion+ serum ek? sebab sebelum ni ada bust serum … sekarang dah tak ada ya? yang ada bust intensive oil dgn bust fluid . and apa beza dua tu ya? satu menegangkan, satu membesarkan ke?

    • 1) Ya, ada pelbagai pendapat tentang waktu penggunaannya yg tepat. Jika digunakan pada waktu haid, takut mengganggu kitaran haid kerana pada minggu pertama haid, estrogen dlm tubuh adalah pada paras paling rendah kemudian memuncak pada penghujung haid pada minggu kedua. Elok juga jika tidak mengamal ketika haid supaya kitarannya normal. Begitu juga ketika pregnant, estrogen pada tahap yg tinggi.

      2) A tu cup size. Ada bra yg tak tulis cup saiz tapi cuma breast size seperti 32, 33..etc. dan ada yg tulis kedua-duanya, eg 32A. Size 32/70 ialah ukuran breast dlm inch (32) dan dalam cm (70). Cup size cam A, B, C tu ialah perbezaan dari bahagian bawah breast (tanpa breast) dengan kawasan paling tinggi (puting). Jika perbezaan tinggi tersebut 1 inch, maka dikatakan cup A.., B (2 inch) dan seterusnya. Dari cup AA.. ya boleh jadi A cup dan jka diteruskan.. boleh besar lagi. Yg paling penting utk payudara yg flat, perlu makan pueraria mirifica dan buat urutan setiap hari menggunakan pmirifica bust miracle. 99% mereka yang mempunyai payudara flat, datang buat rawatan ditempat kami berjaya membebesarkan payudara mereka, jika ingin melihat bukti boleh kunjungi kami.

      3) Ditempat kami, treatment dalam 1 jam 45 minint hingga 2 jam lebih mengikut keadaan breast, tetapi tetap pada harga sama RM130. Turun di komuter senawang, kemudian ambil teksi dalam 5 – 10 minit jaraknya. Ada masalah seperti teksi takde, call kami.

      4) Ya semenjak August 2012, kami hanya ada bust fluid dan intensive oil dalam pek tersebut. Sebenarnya serum telah dicampur dalam bust fluid untuk memudahkan pelanggan. Ramai pelanggan sebelum ini telah silap menggunakan serum kerana adakalanya serum habis dulu sebelum fluid, sepatutnya sama jika ikut sukatan, maka kami campur utk memudahkan. fluid utk membesarkan, mencantikkan kulit dan menambah estrogen secara focus pada breast manakala oil utk menegangkan dan memejalkan serta melancarkan darah di payudara supaya main ingredient dalam fluid dapat bertindak dengan baik.

  16. Saya berumur 28 tahun, sudah berkahwin. My height is 150 cm, body weight is 38 kg & my breast size is 32A. Produk apa yg boleh saya ambil untuk besar & tegangkan my breast? sekarang, saya amalkan kinohimitsu collagen, boleh ke digunakan sekali dgn produk puan? Berapa lama kita boleh tengok kesan penggunaan produk tersebut?

    • Boleh gunakan collagen tersebut, ia juga dapat membantu. Disarankan untuk mengambil pmirifica bust miracle dan juga kapsul pueraria mirifica (RM120).

  17. ada pembetulan masa…10.40 pagi pada 2 febuari 2013.TQ

  18. assalammualaikum…saya telah membuat pembayaran melalui akaun maybank Puan nazira sebanyak RM 120 untuk kapsul pueraria mirifica pada 2 februari 2013 pukul 10. melalui maybank2u.saya telah mesej semua maklumat ke tel Puan Nazira..0129724938.Harap maklum..

  19. saya berumur 28 tahun. sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak yang baru berusia 1 tahun lebih. saya ada masalah payudara kecil, kendur dan puting kecil… sebelum kahwin dan selepas kahwin size bra sama saja 32A… rasa malu bila bersama suami… suami inginkan payudara besar… saya cuba bermacam2 produk tapi semuanya x berkesan… bileh sis cadangkan produk apa y sesuai dan berapa RM?

    • saiz 32A.. tiada masalah.. boleh guna pmirifica bust miracle berharga rm200 atau saiz kecil, rm150. Elok juga ambil kapsul pueraria mirifica berharga rm120..
      Saya dulu saiz 32A juga.. nasihat yang saya berikan adalah apa yg telah saya sendiri lalui..dan telah diubahusai utk lebih baik dan tepat..

  20. saya baru beberapa bulan melahirkan dan masih menyusukan anak, payudara saya terlalu besar dan kendur apaproduk yang dicadangkan dan berapa harga

    • kami cadangkan pmirifica bust miracle pek saiz besar rm200, saiz normal berharga rm150.
      Tapi lebih elok digunakan apabila susu telah sedikit atau hampir putus susu…

  21. Saya mempunyai masalah keputihan yang berwarne keruh dan kadang kale berwarne hijau dan akan berbau . Adakah produk ini boleh bntu sy mnyelesaikan masalah ini ??? Dan tiada lagi masalah keputihan brpe lame ?? Sbb sy ade pkai 1 produk beli di farmasi hanya seketika sahaja ok , ape bila mengunakan saja dia xkn kluar kpthan bila xtak pakai dan bersame suami dia akan keluar semula .. adakah produk ini boleh membantu sy ??? Dan sde outlet berdktan dgn klang ??

    • Ya puan.. ramai juga customer kami yg mempunyai masalah seperti puan.. saya telah panjang lebar menceritakan dalam post sebelum ini. Jawapannya ialah hanya dengan memakai pmirifica feminin care. rata-rata dua kali pakai sahaja sudah menghilangkan keputihan.. (saya juga telah lama tinggalkan ubatan dari doktor juga dari pharmacy dlm bab keputihan ini, boleh lihat post terdahulu saya). Jika setiap kali bersama suami, ada keputihan, biasanya sebab infection dari suami terutama jika suami ada menggunakan jari. Elok sebelum bersama suami, suami cuci jari dan alat sulit dengan feminin wash kami. Jari tu dibersihkan terutamanya di bahagian kuku.
      Kami tida pengedar di Klang, sila lihat pengedar berdekatan http://www.pmirifica.com/hubungi-kami/ atau boleh beli secara poslaju dari kami, http://www.pmirifica.com/beli-online
      Setakat ini belum ada customer yang hampa dgn pmirifica feminin care..:)

  22. ade jual Kapsul Pueraria Mirifica x? bape harga?

  23. sy m’punyai payudara yg agak besar, tp kendur hingga ke bwh ketiak n bila baring payudara mendatar n lembek jer…….mcmana nak montokannya.

    • boleh. gunakan pmirifica bust miracle. Jika terlalu kendur, kena ikut betul-betul urutan yang kami tunjukkan tu. Jika rasa tak confident, sila datang ke pusat rawatan kami.. insyaAllah dengan sekali rawatan sahaja Puan akan dapat melihat hasilnya..

  24. saya telah membuat pembayan on line guna cimb bank utk produk feminne serum (RM90) , pmirifica bust miracle set besar (RM200) dan kapsul peurarica mirifine (RM120 ) total semua RM410 ke acc 12310081139520 atas nama cik Nazira betulkah jumlah tersebut .jika tak betul jumlahnya bagaimana saya hendak membuat pembayaran jumlah yang tidak cukup lagi satu bilakah saya boleh mendapat produk tersebut memandangkan saya tinggal di kulim kedah.

  25. salam…sy sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak…breat sy mmg kecil dgn saiz 32A dgn ketinggian 163cm/berat 49kg.Selepas menyusukan anak saya rasa breast sy semakin mengecil dan flat.
    1) boleh ke kalau sy just amik serum sahaja tanpa kapsul?
    2) boleh ke guna pmirifica sekali dgn produk minuman payudara lain.cth : milky g
    3) ada side effect ke untuk jangka masa panjang?
    TQ

    • 1) jika terlalu kecil atau flat, elok ambil kapsul
      2) saya lebih galakkan ambil kapsul pueraria mirifica (mana2 brand pun ok, sekurang2nya 300mg per kapsul) berbanding milky g kerana jumlah pueraria mirifica dalam kapsul jauh lebih banyak daripada milky g (dari segi estrogen booster). Tapi jika nak minum juga, tiada masalah. PMbust miracle wajib puan gunakan.
      3) Tiada.. malah ia melindungi dari kanser payudara

  26. NURRUL IZA ASYIKIN MOHD SALLEH

    KENAPA TIADA HARGA BAGI PRODUK KAPSULE AINTEROL

    • Ainterol berharga RM120. AInterol bukan produk kami, kami hanya syorkan kepada pelanggan yang mempunyai payudara yg flat. Untuk kaspsul pueraria mirifica tak kisah mana-mana brand asalkan ia 100% original pueraria mirifica, selain daripada Ainterol juga boleh. Produk kami ialah yang menggunakan brand PMirifica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm