Payudara sebenarnya sangat terkesan dengan herba yang kita amalkan.  Terutamanya jamu-jamu.  Sekiranya anda sedang memulihkan payudara supaya besar kembali, saya nasihatkan anda supaya segera meninggalkan jamu atau herba-herba yang bersifat panas.  Ada sejumlah herba atau jamu yang sangat kuat dalam mengecutkan payudara wanita.  Rata-rata mereka yang datang membuat rawatan di tempat kami bermasalah payudara mengecut dan sagging adalah disebabkan mengamalkan makan jamu atau herba yang bersifat panas, dan tidak mengetahui bahan yang terdapat dalam jamu tersebut.

Suka saya ingin beritahu juga bahawa terdapat banyak produk payudara yang menggunakan herba panas yang sebenarnya menjadikan ia saling conflict antara bahan yang digunakan.  Ia tidak disedari oleh pengeluar tersebut kerana untuk mendapat kefahaman tentang efek herba tersebut terhadap payudara memerlukan pengalaman yang lama.

Sekiranya datang ke tempat kami, saya akan terangkan bahan-bahan ‘terlarang’ ini supaya tidak memberi kesan negatif terhadap proses pembesaran payudara anda.  Saya tidak dapat terangkan di sini kerana tidak mahu menyingung mana-mana pihak yang tersilap menggunakan bahan yang tidak sesuai untuk payudara.

Untuk anda yang ingin membesarkan breast tetapi tidak memahami pemilihan herba/jamu/bahan/supplemen breast, buat sementara waktu tinggalkan jamu-jamu dan herba bersifat panas.  Atau jika datang ke tempat saya, saya akan terangkan pemakanan tersebut supaya anda mendapat kesan rawatan yang optimum dari kami:)

 

# Tidak dibenarkan mengambil info di atas tanpa keizinan pihak Areca Wellness & Academy.  Diharamkan tanpa keizinan.  Hakcipta terpelihara 2017.