Seorang customer dari KL pada rawatan kedua di tempat kami bercerita sebenarnya sebelum ini beliau telah berhabis lebih RM 15000 untuk membesarkan payudara beliau di salon ‘ternama’ katanya.  Beliau agak terkejut, hanya dengan sekali rawatan di tempat kami, perbezaan saiz menjadi ketara dan payudara membesar dengan cantik.  Saya dapat lihat perbezaannya ketika beliau datang pada kali yang kedua ni.  Dan beliau hanya menghabiskan tidak sampai RM 300 sekali rawatan di tempat kami 🙂

Kes yang beliau hadapi ini sebenarnya telah dilalui oleh ratusan customer kami.  Penipuan di dunia kecantikan ini amat hebat dan dengan iklan yang mahal serta menggiurkan, pasti ramai yang terpedaya.  Anda perlu pastikan secara detail setiap rawatan yang adijanjikan dan mengetahui ingredient pada produk mereka secara umum sebelum memberikan ribuan duit anda.  Untuk berani membayar semahal itu, anda memerlukan maklumat yang lengkap supaya tidak mudah diperdaya:)

Di tempat kami, harga rawatan  dikira sangat murah berbanding kesan dan rawatan yang akan anda terima .  Dan yang pasti anda tidak perlu membayar ribuan ringgit untuk mendapatkan saiz payudara yang anda hajati:)