Membesarkan & Mengecilkan Payudara

…since 2004.

Apa Yang Mereka Katakan Mengenai Kami...

Payudara Kendur Kembali Pejal

“Setelah bersalin dan menyusukan anak, payudara saya tidak lagi pejal dan kelihatan menyusut dari sebelum ini. Kemudian saya mengamalkan kapsul Pueraria Mirifica selama 3 bulan tetapi tak berapa memberangsangkan. Setelah mencuba Pmirifica Bust Miracle selama 2- 3 minggu, saya mula merasai bahagian atas payudara mulai pejal. Kemudian diikuti dengan keseluruhan payudara. Urutan yang diajarkan itu sangat membantu dan saya (dan suami) sangat berpuashati dengan saiz payudara saya sekarang” – Pn. Zira, 28 tahun.

Bust Cepat Membesar

“Sudah mencuba pelbagai produk, termasuk jamu yang bukan-bukan. Suami pun asyik komplen… tak tahu nak buat apalagi. Nasib baik jumpa pmirifica nie.. boleh tahan gak.. cepat pulak bust membesar kembali.. kulit lembut macam anak dara lagih.. heheh suami suka!” – Pn. Ina, 35 tahun.

Hilang Penat & Hebat

“Memang betul mujarab.. badan pun tak berapa penat lagi.. Anggun Munch memang hebat” – Pn. Su, 39 tahun.

pueraria-mirifica-root
Conceptual cells
energetic
wonderwomen

Gal Gadot’s breast size?

Come on lah. ¬†Kita bukan nak tunjukkan breast Gal Gadot..sorry wrong website ūüôā Kita nak cerita bahawa masa mula-mula nama Gal Gadot dulu diberitakan akan memegang¬†watak Wonder Women, ramai yang mengkritik anatomi beliau terutama tentang breastnya. ¬†Ramai yang kritik breast Gal Gadot kecil untuk watak tersebut, maka tak sesuai. ¬†Jawapan paling best dari Gal Gadot tentang breast yg kecil tu, katanya Amazonian yang asal hanya ada 1 payudara shj, kalau tidak susah nak memanah! Nampak tak? ¬†Bagaimana saiz payudara begitu…

Read More
pueraria-mirifica

Herba terbaik untuk payudara

Ada ratusan petua dalam penggunaan¬†herba terbaik untuk payudara. ¬† Pencarian kami dari tahun 2004 menemukan kami dengan puluhan¬†herba yang digunakan oleh pelbagai bangsa tentang penjagaan payudara. ¬†Sayangnya, tidak semua petua itu menjadi. ¬†Bukan salah nenek moyang dalam memberi petua, tetapi seringkali di zaman ini bahan herba yang diberikan tidak memenuhi spek dan kualiti yang sebenar. ¬†Cabaran terbesar ialah memastikan herba yang diterima dari tangan supplier benar-benar tinggi purity nya serta ‘original’. Hari ini saya cuma ingin terangkan tentang herba yang…

Read More
herbs

Apakah herba yang mengganggu breast?

Payudara¬†sebenarnya sangat terkesan dengan herba yang kita amalkan. ¬†Terutamanya jamu-jamu. ¬†Sekiranya anda sedang memulihkan payudara supaya besar kembali, saya nasihatkan anda supaya segera meninggalkan jamu atau herba-herba yang bersifat panas. ¬†Ada sejumlah herba atau jamu yang sangat kuat dalam mengecutkan payudara wanita. ¬†Rata-rata mereka yang datang membuat rawatan di tempat kami bermasalah payudara mengecut dan sagging adalah disebabkan mengamalkan makan jamu atau herba yang bersifat panas, dan tidak mengetahui bahan yang terdapat dalam jamu tersebut. Suka saya ingin beritahu juga…

Read More
slimming

Adakah breast mengecil ketika slimming?

Saya sering ditanya adakah boleh meneruskan program slimming ketika dalam prroses membesarkan payudara. Ya boleh, tetapi sangat-sangat sukar ūüôā Kebiasaanya 95% wanita akan mendapati payudara mengecil, adakalanya jadi sagging ketika menjalani program menurunkan berat badan. ¬†Mengecil sedikit masih ok lagi, yang parah apabila ia menjadi sangat kendur. Jadi, saya akan katakan begini. ¬†Jika anda mahir tentang diet bagi mengurangkan berat badan secara beransur-ansur, anda boleh teruskan rawatan membesarkan payudara. Jika anda busy dan berharap kepada pusat kecantikan dan makan pelbagai…

Read More
Masjid_Sultan_Ibrahim,_Muar,_Johor

From Johor with dream

Kisahnya… Kali ini sy nak share kisah seorang customer dari Johor. ¬†Ya..with dream. Dream with dedication. ¬†Dedication with discipline ūüôā 3 set produk kami telah beliau guna sebelum datang buat rawatan yang pertama. ¬†Itulah kenapa saya katakan dream with dedication & discipline. ¬†Betul-betul determine untuk merawat masalah payudara beliau yang kecil! Apabila beliau call untuk datang, beliau kata beliau telah guna hampir 3 set (bermakna dah beli 3 kali). ¬†Saya ¬†tidak teruskan bertanya kerana terdetik mungkin produk ini tidak membantu…

Read More
essential-oils

Susahnya memformulasi produk breast

Tahukah anda bahawa kami mengambil masa hampir 12 tahun untuk mencipta produk payudara yang unggul? Kami telah cipta pelbagai cream, minyak, tablet, kapsul, gel dan sebagainya untuk payudara. ¬†Kami juga sentiasa mengkaji dan memperbaharui produk tersebut tahun demi tahun. ¬†Dan kami membaca ratusan scientific journal berkenaan produk/rawatan payudara. ¬†Ini bagi memastikan bahawa anda dapat produk yang terbaik dari kami. Dan bukan produk yang baru diciptakan setahun dua ūüôā Eksplorasi kami dalam rawatan payudara ini membawa kami¬†ke pelbagai bidang rawatan di…

Read More
womens mirror

Cerita sama, kisah gembira

Hari ini seorang pelanggan dari kwsn Selangor datang untuk rawatan breast kali kedua. Beliau datang sangat awal sebelum kedai kami buka:) Kemudian beliau berbicara…’Breast akak dah tukar size…’ ¬†Itulah kata-kata pertama yang keluar dari mulut beliau apabila saya datang buka kedai:) Kelihatan wajahnya yang riang, tidak dapat disembunyi. ¬†Beliau berkata lagi ‘Akak dah habis beribu sebelum ini dan pelbagai rawatan dan produk dah dicuba’. ¬†Saya hanya mendengar tanpa mencelah, tapi dalam hati sy sgt bersyukur… ‘Rawatan Ira ni betul-betul dapat…

Read More
flat breast

Payudara kecil besar kembali?

Payudara kecil terbentuk dengan pelbagai sebab seperti kekurangan vitamin, horman kurang atau tidak seimbang, energy blockage, masalah pada ovari atau thyroid gland dan lain-lain lagi. Kebiasaannya kami mendapati masalah hormon lebih memainkan peranan kepada payudara kecil. ¬†Kami sering syorkan customer untuk menjalani rawatan horman balancing sebelum memulakan rawatan membesarkan payudara. Baru-baru ini, kami di datangi seorang customer dari tempat yang agak jauh, dengan keadaan payudara yang seperti lelaki (betul-betul flat). ¬†Seperti biasa beliau telah gunakan puluhan produk sebelum ini. ¬†Sy…

Read More
thumbsup

Dah berhabis RM 15000 tapi tiada hasil

Seorang customer dari KL pada rawatan kedua di tempat kami bercerita sebenarnya sebelum ini beliau telah berhabis lebih RM 15000 untuk membesarkan payudara beliau di salon ‘ternama’ katanya. ¬†Beliau agak terkejut, hanya dengan sekali rawatan di tempat kami, perbezaan saiz menjadi ketara dan payudara membesar dengan cantik. ¬†Saya dapat lihat perbezaannya ketika beliau datang pada kali yang kedua ni. ¬†Dan beliau hanya menghabiskan tidak sampai RM 300 sekali rawatan di tempat kami ūüôā Kes yang beliau hadapi ini sebenarnya telah…

Read More
women

6 hari je payudara dah mula tambah isi

Cerita hari ni‚Ķseorang pengguna product set lengkap Pmirifica amalkan set lengkap bust untuk menegang dan menambahkan isi payudara. Beliau pernah bersalin dan menyusukan 3 orang anak. Mengalami masalah payudara kecil serta tidak pejal. Beliau dah amalkan banyak product dan telah pun mengambil beberapa jenis suntikan untuk memejalkan payudaranya. Tapi tetap tak berhasil. Kemudian beliau datang ke Areca untuk mendapatkan rawatan bagi masalah payudara kecil dan lembik. Kami gabungkan rawatan cosmetic acupuncture dan aesthetic bust enlargement treatment dalam tempoh 2 jam…

Read More
breast engorgement

Kesan Payudara ‘Engorgement’

Breast Engorgement boleh merubah postur payudara. Breast engorgement adalah keadaan di mana payudara terlalu penuh dengan stok susu. Ia biasa berlaku kepada ibu yang takut atau enggan menyusukan bayinya. Kesan dari kebimbangan untuk menyususkan anak menjadikan payudara membengkak, kulit payudara memeri dan menegang serta mengeras. Keadaan inilah yang menjadikan bentuk payudara seseorang wanita sukar kembali ke asal apabila susu sudah tiada. Kulit payudara akan pecah dan lembik serta postur duduknya payudara akan ke bawah atau ke tepi dari garisan tengah…

Read More
sagging-breast

Rawatan ‘Tear Drop Breast’

RAWATAN PAYUDARA KENDUR JENIS TEARDROP BREAST Mengapa Boleh Kendur Terdapat 5 jenis masalah payudara sagging dan kendur yang kerap berlaku hari ini . Kebanyakan wanita yang mengalami masalah payudara kendur ini berpunca dari faktor kenaikan berat badan, rawatan penurunan berat badan, pengamalan produk jamu pelangsing dan pemakaian bra yang salah. Kebanyakan kaedah rawatan hari ini untuk masalah payudara kendur hanya melibatkan urutan. Ianya agak mengambil masa yang lama untuk kembali pulih tetapi tetap ada keberkesanannya. Bagaimana ia boleh dirawat dengan…

Read More
syringe

Bahaya membuat suntikan untuk besarkan PAYUDARA

Telah banyak article dibuat dalam website oleh ramai pakar mengenai bahaya membesarkan payudara dengan suntikan. Ada pelbagai jenis suntikan iaitu cecair silikon, kolagen, lemak dan yang terbaru ialah HA (hyaluronic acid / Macrolane). Kesemua suntikan ini ada kesannya tersendiri. Berdasarkan pengalaman kami sendiri, pelanggan yang berbuat demikian ada yang payudaranya jadi besar dan terus membesar, sehingga doktor sendiri yang menyarankan untuk beliau datang ke tempat kami. Ada juga yang mengalami benjolan yang tidak rata. Ada yang besar tapi jadi terlalu…

Read More
ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm