Membesarkan & Mengecilkan Payudara

…since 2004.

Apa Yang Mereka Katakan Mengenai Kami...

Payudara Kendur Kembali Pejal

“Setelah bersalin dan menyusukan anak, payudara saya tidak lagi pejal dan kelihatan menyusut dari sebelum ini. Kemudian saya mengamalkan kapsul Pueraria Mirifica selama 3 bulan tetapi tak berapa memberangsangkan. Setelah mencuba Pmirifica Bust Miracle selama 2- 3 minggu, saya mula merasai bahagian atas payudara mulai pejal. Kemudian diikuti dengan keseluruhan payudara. Urutan yang diajarkan itu sangat membantu dan saya (dan suami) sangat berpuashati dengan saiz payudara saya sekarang” – Pn. Zira, 28 tahun.

Bust Cepat Membesar

“Sudah mencuba pelbagai produk, termasuk jamu yang bukan-bukan. Suami pun asyik komplen… tak tahu nak buat apalagi. Nasib baik jumpa pmirifica nie.. boleh tahan gak.. cepat pulak bust membesar kembali.. kulit lembut macam anak dara lagih.. heheh suami suka!” – Pn. Ina, 35 tahun.

Hilang Penat & Hebat

“Memang betul mujarab.. badan pun tak berapa penat lagi.. Anggun Munch memang hebat” – Pn. Su, 39 tahun.

pueraria-mirifica-root
Conceptual cells
energetic
women

6 hari je payudara dah mula tambah isi

Cerita hari niā€¦seorang pengguna product set lengkap Pmirifica amalkan set lengkap bust untuk menegang dan menambahkan isi payudara. Beliau pernah bersalin dan menyusukan 3 orang anak. Mengalami masalah payudara kecil serta tidak pejal. Beliau dah amalkan banyak product dan telah pun mengambil beberapa jenis suntikan untuk memejalkan payudaranya. Tapi tetap tak berhasil. Kemudian beliau datang ke Areca untuk mendapatkan rawatan bagi masalah payudara kecil dan lembik. Kami gabungkan rawatan cosmetic acupuncture dan aesthetic bust enlargement treatment dalam tempoh 2 jam…

Read More
breast engorgement

Kesan Payudara ‘Engorgement’

Breast Engorgement boleh merubah postur payudara. Breast engorgement adalah keadaan di mana payudara terlalu penuh dengan stok susu. Ia biasa berlaku kepada ibu yang takut atau enggan menyusukan bayinya. Kesan dari kebimbangan untuk menyususkan anak menjadikan payudara membengkak, kulit payudara memeri dan menegang serta mengeras. Keadaan inilah yang menjadikan bentuk payudara seseorang wanita sukar kembali ke asal apabila susu sudah tiada. Kulit payudara akan pecah dan lembik serta postur duduknya payudara akan ke bawah atau ke tepi dari garisan tengah…

Read More
sagging-breast

Rawatan ‘Tear Drop Breast’

RAWATAN PAYUDARA KENDUR JENIS TEARDROP BREAST Mengapa Boleh Kendur Terdapat 5 jenis masalah payudara sagging dan kendur yang kerap berlaku hari ini . Kebanyakan wanita yang mengalami masalah payudara kendur ini berpunca dari faktor kenaikan berat badan, rawatan penurunan berat badan, pengamalan produk jamu pelangsing dan pemakaian bra yang salah. Kebanyakan kaedah rawatan hari ini untuk masalah payudara kendur hanya melibatkan urutan. Ianya agak mengambil masa yang lama untuk kembali pulih tetapi tetap ada keberkesanannya. Bagaimana ia boleh dirawat dengan…

Read More
syringe

Bahaya membuat suntikan untuk besarkan PAYUDARA

Telah banyak article dibuat dalam website oleh ramai pakar mengenai bahaya membesarkan payudara dengan suntikan. Ada pelbagai jenis suntikan iaitu cecair silikon, kolagen, lemak dan yang terbaru ialah HA (hyaluronic acid / Macrolane). Kesemua suntikan ini ada kesannya tersendiri. Berdasarkan pengalaman kami sendiri, pelanggan yang berbuat demikian ada yang payudaranya jadi besar dan terus membesar, sehingga doktor sendiri yang menyarankan untuk beliau datang ke tempat kami. Ada juga yang mengalami benjolan yang tidak rata. Ada yang besar tapi jadi terlalu…

Read More
ARECA Breast Treatment Centre,
133-1 Jln Tmn Komersil Senawang 1,
Tmn Komersil Senawang,
70450 Senawang.

Tel: 0129724938

Waktu operasi:

Isnin: tutup.
Selasa: 12 tgh - 7 mlm
Rabu hingga Ahad: 10 am - 7 mlm